Victòria del masculí del CNB Vilanova en un final d’infart

El Sènior Femení AKO suma la seva cinquena victòria consecutiva i la desena de la temporada. Eix

CE Gelida 67- CNB Vilanova 74

Dissabte a la tarda el sènior groc tenia una difícil visita a la pista d’un Gelida que es trobava a només una victòria dels del Garraf i que a la primera volta va aconseguir guanyar a l’Isaac Gálvez de quatre punts.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Collados i Caelles. Els grocs volien treure avantatge del joc interior, però els locals eren conscients d’on residia l’avantatge vilanoví, i tancaven bé la defensa sobre Caelles i Collados, fet que permetia tirs còmodes des del perímetre, però sense l’encert habitual. Final del primer quart, 12-16.

Al segon quart els visitants van prémer l’accelerador, un Burcet ,motivadíssim i efectiu a la pintura (10 punts al quart), i Guillaumes des de l’exterior (tres triples al quart) van ser un malson pels de Gelida, que van veure com al marxar al descans el Nou Bàsquet ja era deu punts per sobre (29-39).

A la represa es va repetir el guió del primer quart. Els grocs mantenien les diferències al lluminós gràcies a la concentració defensiva, i a un parell de triples de Javi i Carlos. Els verds no defallien i es veien amb opcions d’entrar a disputar el matx.

Últim quart. Al cap dels de Vilanova comença a ser important l’average. Bon control del ritme del partit, maduresa i paciència en atac, però de nou una circumstància que l’equip ha de corregir. Els locals van tirar fins a 16 tirs lliures que els mantenia al partit.

I és al darrer minut on comença la bogeria. El marcador està 63-68, la pilota és per Javi que des de la línia de tres llança la pilota al sostre del pavelló perquè Burcet la reculli i la enfonsi a la cistella local. L’eufòria és aprofitada pels locals per anotar un triple i empatar l’average. Però Javi amb dos tirs lliures (dels 4 que va tirar l’equip al quart) i Burcet amb una cistella (refermant el seu partidàs) van donar la victòria i l’average al Nou Bàsquet que queda en solitari a la segona plaça del grup. Gran partit de bàsquet, gran nivell dels de Vilanova, queda molt, seguim.

CNB Vilanova: Sugri (2), Alex (2), Vargas (2), Guillaumes (9), Gali (4), Collados (2), Javi (11), Dídac (6), Burcet (21), Caelles (4), Carlos (11) i Mateo

Desena victòria de la temporada pel sènior femení

El Sènior Femení AKO suma la seva cinquena victòria consecutiva i la desena de la temporada, davant el C.B. El Papiol.

El partit començava a les 20:00 h del diumenge a El Papiol,  amb les baixes de Noèlia, Raquel, Yoyi i amb la incògnita de l’Èlia. I les rivals sols disposaven de 7 jugadores.

Partit dominant des del minut 1 fins al 40. Les vilanovines vam tenir pujades i baixades durant el partit, però vam tenir controlades en tot moment a les rivals.

El primer quart va ser un reflex del partit, on marxàvem del marcador gràcies a 6 punts consecutius de la Clara, i tot seguit, el rival reduïa la diferència  fins als 2 punts al minut 9, però un parcial de 0-5, finalitzat amb un triple de Júlia P. en una jugada de pissarra va tancar el quart amb un +7 per les AKO. Mateixa tònica al segon quart per acabar amb un més 10 al descans, amb la sensació de poder fer més.

El tercer quart se’l va emportar el rival, en 10’ d’intercanvi de cistelles. Però sense perillar el resultat. Finalment al darrer període, vam posar una marxa més per distanciar-nos del marcador, amb l’ajuda de jugadores com la júnior Júlia G., Natàlia, Judith i 2 minuts més de Noemi.

La defensa va ser el que va influir més en el partit. Quan les vilanovines estem concentrades i dures en defensa, tenim la capacitat ofensiva per obrir forat en el marcador.

Destacar que totes les jugadores de camp van anotar.  Entre elles, la Noemi amb 12 punts (amb sols 8’ a causa de les “faltes personals”, les tres primeres en els primers minuts de joc), Eli  amb 11 p. donant consistència  i la Sots-21 Judith Collados amb 11, que va demostrar el perquè és compta amb ella. A part,  la resta de  jugadores van anotar en moments claus del partit.

Pròxim partit, el diumenge 24 de febrer  (19.30 h) al Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova contra el Bàsquet Pratenc (amb una derrota menys que nosaltres), rival que vam derrotar en el partit de la primera volta. Important partit per seguir lluitant i gaudint. Us hi esperem!

Jugadores: Clara (7), Júlia P. (8), Natàlia (5), Noemi (12), Eli (11) (5 inicial), Júlia G. (6), Tània (2), Èlia  (5) i Judith (11).

Parcials: 11-18 / 15-18 (26-36) // 17-16 (43-52) / 11-16 (54-68)