Punt de desgast

El Sitges-Suburense acaba empatant el partit tot i jugar més 18 de minuts amb 9 jugadors

CF Sitges-Suburense – Sant Genís Penitent. Eix

CF Sitges-Suburense 1 – Sant Genís Penitent 1

L’equip de Xavi Hereu suma la cinquena jornada sense perdre amb un bagatge de dues victòria i tres empats. Els sitgetans s’asseguraven un punt èpic en un partit en que l’àrbitre fou el protagonista negatiu del matx mostrant tot un festival de targetes en un enfrontament que no va tenir res entre els dos equips però que perjudicava a un Sitges-Suburense que jugava més de 18 minuts amb 9 jugadors, tot això és cert que van poder ampliar el marcador enviant Viñola la pilota al pal quan jugaven amb 10 jugadors, però també és cert que el darrer quart d’hora es va fer molt llarg e interminable, tot i que els jugadors conscients de tot el que estava caient no quedava més que donar-lo tot amb la necessitat de no perdre tot i com a mínim sumar un punt.

El partit

La primera se la apuntava l’equip de Sitges amb un xut de Javi Aroca amb refús del porter, després al minut 35 li va faltar convicció de cara a barraca a Guille però llançava alt, també la tenia el Penitents abans del descans amb bona resposta del porter Manu Muñoz, començant el recital del col·legiat semblant que volia dialogant i se li estava anant de les mans amb les cartolines arribant al descans sense gols tot i tenir més el control el Sitges-Suburense.

Jorge Ayala al minut 54 veu la segona groga deixant al seu equip amb inferioritat numèrica per primer cop, tot això en una molt bona jugada per la banda de Javi Aroca un minut més tard avançava als sitgetans al minut 55, el 1-0, però encara tornava a patir una altre expulsió el Sitges-Suburense, la de Xavi Enrique al minut 74 sorprenentment veu la segona groga, a partir d’aquí el Sant Genís Penitents equip que lluita per assolir la categoria se la juga tot donant més que un pas endavant aconseguint empatar al minut 88, però sense poder acabar guanyant degut a la magnifica resistència dels sitgetans que ho van saber impedir tot en un partit en el que van veure l’equip de casa 12 targetes i cinc l’equip visitant.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Guillem Gracia, Guillem Diaz, Albert Durango, (Xavi Martínez 73) Xavi Enrique, Javi Aroca, (Viñola 62) Adrià Comí, Kevin Amate, Gerard, (Ferran 46) Jorge Ayala, Guillermo, (Marc Vidal 62).

L’equip viatja aquest dissabte al Prat al camp del Terlenka Barcelonista, cinquè classificat amb 41 punts, dels 21 partits jugats ha guanyat 12, empatant 5 i perdent 4, amb 43 gols a favor i 23 en contra, el partit es juga aquest dissabte a les 18 hores.