Esport solidari

La cursa solidària de les Roquetes lliura un xec de 3.000 euros a Autisme amb futur

La vuitena edició de la cursa va assolir un rècord de participació

Redacció Sant Pere de Ribes 22-02-2019 9:38 Lectures 3219
La cursa solidària de les Roquetes lliura un xec de 3.000 euros a Autisme amb futur. Ajt Sant Pere de Ribes

La cursa solidària de les Roquetes lliura un xec de 3.000 euros a Autisme amb futur. Ajt Sant Pere de Ribes

La cursa atlètica que té lloc cada 31 de desembre a les Roquetes amb finalitat esportiva i social, organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes amb la col·laboració de la UCER i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, va lliurar ahir dimecres 20 de febrer al vespre, a la sala de plens de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, un xec de 3.000 euros a l’entitat Autisme amb futur. La xifra correspon a la recaptació íntegra aconseguida a través de les quotes d’inscripció de les persones participants a la 8a edició de la Cursa Solidaria de les Roquetes, que cada any es destina a una causa solidària d’alguna entitat amb actuació preferiblement a nivell local o comarcal. En total a la passada edició es van inscriure 366 atletes i 150 nens i nenes, assolint així una participació rècord superior a la dels últims anys.

A l’acte d’ahir hi van assistir, com es mostra a la foto (d’esquerra a dreta): la regidora de Serveis Socials, Paqui Carrasquilla; el president de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes, Joan García; la representant d’Autisme amb futur, Verònica Masdeu; l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido; un dels responsables de la cursa, Manel Pérez Casells; i la regidora d’Esports de les Roquetes, Noelia López, entre d’altres.

Amb vuit anys de trajectòria, la Cursa Solidària de les Roquetes s’ha consolidat com la cursa de cap d’any de referència a la comarca del Garraf. 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament