El CP Vilanova i el CP Vilafranca empaten en el derbi comarcal

Tot el peix es va vendre en els darrers vuit minuts de partit

CP Vilafranca - CP Vilanova. Dídac Berlanga

C.P. VILAFRANCA  2 - C.P. VILANOVA 2

El Patí Vilanova i el  C.P. Vilafranca han empatat a dos gols en el partit disputat en la vesprada de dissabte en la poliesportiva vilafranquina i corresponent a la 15èna jornada de l’OK Lliga Plata.

Partir estrany que s’ha decidit en l’últim quart del mateix, ja que fins a 8 minuts del final el lluminós de la Poliesportiva assenyalava un empat a zero gols, el que en dona idea del que ha estat el derbi.

Per arrodonir -ho dir que els dos gols de cada equip s’han marcat en l’espai de menys d’un minut. Després d'un inici amb un xic de retard per un problema en enllumenat l’equilibri ha estat el que ha marcat aquest primer temps. En la segona, aquest equilibri s’ha trencat quan Martí inaugurava el marcador pels locals en el minut 17 i mig minut més tard Ribas posava el segon en el lluminós. Restaven poc menys de set minuts, i aquí com ja va sent habitual el Patí Vilanova ha premut l’accelerador i en el 21 i mig Garrido escurçava diferències .

Sense donar temps a recuperar-se, ha arribat la desena falta dels vilafranquins i Gual ha empatat el partit. Repartiment de punts i el Vilanova que continua en el pom de dalt i a tres punts de la segona plaça.

Destacar que el Manlleu ha derrotat al líder Mataró en la pròpia pista dels del Maresme, i aquests han perdut el primer partit de la temporada regular.

Ara dissabte de Carnaval el Patí Vilanova rebrà a l’Arenys de Munt, un equip sempre complicat malgrat que enguany, de moment, no està fent els resultats de les expectatives fetes a priori.

Pista.- Poliesportiva Vilafranquina

C.P. VILAFRANCA (0,2).- Arellano, Ll. Ferrer, Villares, Aragonés, Ribas (cinc inicial) Torres, Martí, G. Martí, Vázquez

C.P. VILANOVA (0,2).- Pol Ferrer, Aguilar, Vergés, Garrido, Gual (cinc inicial) Muntané, Cuevas, Gil i Vilchez

ARBITRES: Srs. J. López i A Pérez

GOLS: 2A part.- 1-0 Martí (min17); 2-0 Ribas (min17 i mig); 2-1 Garrido (min 21 i mig), 2-2 Gual de FDA (min 22)