Hoquei patins

El derbi, acaba amb empat a dos

CP Vilafranca - CP Vilanova. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 2 - CP Vilanova 2

El Cafès Novell Patí Vilafranca va empatar en un derbi contra el Vilanova, en un partit emocionant i amb contraatacs constants, on les graderies van estar plenes amb quasi 400 persones per presenciar un derbi, on les dues aficions van posar el color i els càntics a les graderies.

El partit va començar amb un Vilanova discret, on creava alguna ocasió de perill, però discreta, en canvi els de la Capital del Vi van sortir concentrats i amb la intenció d’arribar amb perill a la porteria vilanovina. Els vilafranquins tenien certes ocasions, de perill, però no acabaven de definir, tot i el joc vistós que feien, fins i tot Arnau Ribas va estavellar una bola al travesser de la porteria vilanovina, els jugadors penedesencs, estaven motivats i volien mostrar el seu joc als seus aficionats. El Vilanova, poc a poc, va créixer en joc, però tampoc va mostrar gaire perill a la porteria d’un segur David Arellano. Els minuts passaven i cap bola volia entrar a cap porteria i amb el resultat de 0 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, els dos equips van començar amb ganes d’intentar avançar-se en el marcador, amb diverses jugades per darrera la porteria, amb algun xut de llunyà o internades per la banda, però no va ser fins els últims vuit minuts que el partit es va desencallar, quan una assistència de Gabri Villares, la va aprofitar Enric Martí per un magnífic gol per darrera l’esquena, on el porter vilanoví no va veure i la bola es va entrar a la porteria. El Patí s’avançava i el pavelló esclatava celebrant el gol. Tot just quaranta segons després, de nou el Patí, es tornava a avançar amb un gol d’Arnau Ribas que va aprofitar un rebot i va col•locar el segon gol vilafranquí. Quedaven set minuts. El Patí en va aguantar quatre, però quan quedaven tres minuts un xut llunyà de Ignacio Garrido, es va escolar a la porteria del Patí, posant el 2 a 1.

El Patí estava a la zona de crítica de les 9 faltes, i un minut després va caure la desena. Erik Gual va transformar-la establint l’empat a dos. Quedaven dos minuts, dos minuts emocionants, on els dos equips van intentar alguna jugada, però el marcador ja no es va moure, i amb l’empat a dos, es va acabar el partit. Un punt valuós perquè el Patí vagi sumant.

Ara el Patí, jugarà el proper diumenge 3 de març a la pista del Barça a partir de les 12:45h.

CP VILAFRANCA: Arellano, Villares, Ferrer, Ribas i Aragonès -cinc inicial- E. Martí, Torres, Quintana i Vázquez

CP VILANOVA: Ferrer, Garrido, Vergés, Aguilar i Gual -cinci inicial- Muntané, Cuevas, Gil, Vilchez i Pérez