Un triple a la pròrroga trenca la igualtat a favor del Bàsquet Sitges

Plantilla del CB Sitges “A” 2018/2019. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 17a.

100 Anys Ploms Salle Reus A 82 - CB Sitges – Europe Basquetball Academy 85

Els del Garraf s’emporten la victòria a Reus en un partit on la tònica principal va ser la igualtat entre els dos equips i segon triomf consecutiu davant d’un equip que venia de vèncer el líder de la competició. Factor que es tornarà a repetir aquest dissabte a Pins Vens davant del Castellar que va derrotar el Ripollet en aquesta dissetena jornada.

Inici molt seriós dels homes de Piñero en el primer temps on el Reus portava la iniciativa però mai més enllà de tres punts d’avantatge. Al segon període tot seguia molt empatat i si no fos pel mal percentatge en el tirs lliures, 58,8% al final del partit, els sitgetans haurien pogut marxar als vestuaris per davant en el marcador. El resultat a la mitja part era de 37-37. Tot per decidir i amb la sensació de que l’equip que aconseguís augmentar la intensitat s’emportaria el partit.

A la represa cap canvi en el guió d’un partit que semblava destinat a decidir-se a l’últim minut. Inici doncs de l’últim quart amb un avantatge mínim dels locals, 55-54. A cinc minuts pel final el Reus guanyava per tant sols tres punts, 64-61. A partir d’aquí el Bàsquet Sitges encadena un seguit de bones defenses i aconsegueix capgirar el partit, 64-69. El Reus però no es rendeix i empata el partit a falta d’un minut. Després d’un intercanvi de cistelles, 71-71, última possessió pel Sitges que no aconsegueix llançar a cistella i perd la pilota a falta de dos segons. Tir des de més enllà del mig camp, sense èxit, dels locals i partit a la pròrroga.

Al període extra es repeteix la mateixa situació. Possessió sitgetana de catorze segons i només setze segons per finalitzar la pròrroga. Aquest cop però la jugada va acabar amb un triple a falta de dos segons del Marcus després d’una jugada perfecte de David Haro, MVP del partit amb 27 punts. Minut dels locals per poder treure des del camp ofensiu, triple a la desesperada que no va trobar cistella i victòria treballadíssima del Sitges, 82-85.

El proper partit serà a Pins Vens, dissabte dia  2 de març a les 18:05 hores. Partit retransmès per les televisions locals i Xala davant el C.B. Castellar A, us hi esperem. Ànims Sitges a per una nova victòria podeu.

CB Sitges: Oriol, Haro 27, Elies 12, Mauro 2, Uros, Marcus 12, Josep 11, Boronat 12, Nacho 9.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover;  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  20-18   17-19  18-17  16-14  pr.11-14