Remuntada de mèrit

El Sitges que perdia per 2-0 als primers 30 minuts li dona la volta per dos cops al marcador en un partit boig

AE Piera – UE Sitges. Eix

AE Piera 3 – UE Sitges 4

L’UE Sitges suma la segona victòria consecutiva en aquest cas guanyant a Piera en un partit per treure’s el barret, els de Victor Doñate que viatjaven amb absències molt significatives en l’onze habitual, havent d’improvisar un nou mig del camp sortint al terreny de joc amb quatre juvenils d’inici, es van trobar a la primera mitja hora amb un Piera molt efectiu i dos gols en contra, reaccionaven però de la millor manera donant en tot moment la cara al partit, escurçant diferencies abans d’anar al descans decidint en un segon temps molt ben jugat  per un Sitges que sempre va creure el que al final fou una realitat, els tres punts en joc.

El partit

Ningú esperava amb l’inici que havia tingut l’equip sitgetà, trepitjant més l’àrea del Piera que a la primera que tenen els locals al minut 14 aprofitant una pilota solta s’inventaven un remat del tot col·locat el golejador local Dani Fernàndez per fer el 1-0, la reacció del Sitges és immediata amb un xut amb molta intenció de Raul Berneda posant una ma salvadora el porter enviant a corner al minut 20, a la segona que disposa el Piera al minut 31 te premi amb remat de nou de Dani Fernàndez, el 2-0, va poder escurçar diferencies el Sitges però el cop de cap de Marc Martínez al servei d’un corner s’anava al pal, a falta de dos minuts en internada per la banda d’Isaac Ximénez fent el passi de la mort tot sol el jove Raul Berneda posava el 2 a 1 amb el que s’anava al descans.

Donava la volta con un mitjó el desenllaç del joc  així com el marcador a la represa, empatant Raul Berneda al primer quart d’hora quan més estava pressionant l’equip local, amb tot això al 63 aprofitant un servei de banda Sergi Solà posava de nou als seus amb el 3-2, igualant de nou un minut més tard aprofitant un passi a l’espai de Marc Navarro en un bon remat Isaac Ximénez fent el 3-3, a partir d’aquí els dos equip donaven un pas endavant a la recerca del triomf movent la banqueta els dos entrenadors, fou en temps d’afegit en una errada en refús en defensa quan Agust Sarrias que havia sortit minuts abans posava el quart i definitiu aconseguint un triomf del tot treballat per un bon Sitges a Piera.

UE Sitges: Xavi Garcia, Rafa, Marc Martínez, Raul Barneda, (Agust Sarrias 72) Xavi Rodríguez, Geri, Isaac Ximénez, (Joel Pascual 89) Alejandro Pérez, Bruno, (Karin 72) Sergi Carbonell, (Álvaro Cardiel 72) Marc Navarro i (Jano 80).

El Sitges rep després del carnaval, el dissabte 9 de març al Capellades, penúltim classificat amb 11 punts, l’hora d’inici les 17 hores.