Massa càstig tot i donar la cara en tot moment

El Sitges-Suburense juga aquest dissabte de Carnaval el partit pendent al camp del tercer classificat, el Santa Eulalia

Terlenka Barcelonista 3 – Sitges-Suburense 0

Els sitgetans amb poc encert cauen derrotats davant el quart classificat, el Terlenka Barcelonista al Prat trencant d’aquesta manera una ratxa de cinc encontres sense perdre, amb dos victòries i tres empats. Tot en un partit en que el marcador final es poc just per el desenvolupat al terreny de joc. Els sitgetans sobre tot al primer temps generaven clares ocasions per veure fins i tot anar al descans per davant al marcador, el poc encert i el gol rebut al minut 16 començava a marcar el que al final fou el desenllaç del matx.

El partit

D’entrada l’inici de l’equip era del tot esperançador, generant arribades manifestes i fins i tot tenint dos de molt clares, però s’avançava l’equip local amb gol de Joan Mas començant a descol·locar al Sitges-Suburense que fins les hores s’havia mostrat molt ordenat, arribant amb tot això al descans, al minut 52 un penal xiulat per l’àrbitre als sitgetans va significar el segon gol local, el 2-0 sentenciant pràcticament el partit, posant el tercer el Terlenka Barcelonista al minut 42 obra de Joan Torres, arribant a la fi del partit amb un resultat potser massa excessiu pels mèrits d’un i dels altres.

Fitxa Tècnica

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Guillem Diaz, Xavi Martínez, (Marc Almirall 61) Albert Durango, Rubén Cabrera, Kevin Amate, Javi Aroca, Guillermo, Pau Almirall, (Josep Sánchez 61) Gerard López, (Abdón Vidal 74) i Guillem Fonoll.

El Sitges-Suburense es desplaça aquest dissabte de Carnaval a L’Hospitalet per jugar davant el Santa Eulalia, partit corresponen a la  jornada 19, l’hora d’inici les 18 hores.