Cara i creu pel CNB Vilanova aquest cap de setmana

Plantilla de sènior femení del CNB Vilanova. Eix

El partit que es disputava del masculí el dia 24 de febrer a l’Isaac Gálvez entre el Club Nou Bàsquet Vilanova i el CEB Navarcles es preveia molt interessant i disputat, ja que al partit d’anada els vilanovins van guanyar de només 2 punts.

5 inicial del Vilanova format per Javi, Àlex, Carlos, Caelles i Gali.

El primer quart es va poder demostrar la superioritat física dels de Salva Pastó i Lluís Puerta, que va fer que els visitants plantegessin una zona defensiva des del primer minut del partit. El ràpid moviment de pilota interior-exterior i el poder rebotejador, feien que l’equip local portés la iniciativa, tot i així el Navarcles seguia viu gràcies a tres triples seguits, arribant així a un final 18-13.

El segon quart va ser el determinant del partit amb una embranzida inicial dels de Vilanova i un augment en la intensitat defensiva juntament amb la capacitat anotadora de Burcet i Carlos van fer que es distanciessin del marcador arribant al descans amb un 39-24.

El tercer quart, comença amb la mateixa tònica i amb molt d’encert des de la línia de 6,25, 2 triples de Carlos i 2 d’Àlex, s’arriba a la màxima diferència del partit (+23). A partir d’aquí l’equip local va seguir mantenint la distància amb petites pujades i baixades fins a un marcador final de 37-54.

A l’últim quart l’equip visitant no es donava per vençut i, juntament amb una baixada d’intensitat defensiva dels locals, va prémer l’accelerador situant-se a 11 punts a falta de 3 minuts, però una esmaixada espectacular de Burcet frenava els ànims visitants que no van ser capaços de remuntar el partit arribant així a un marcador final que es va situar en 68-58. Tretzena victòria dels de Vilanova que es manté en segona posició a la classificació.

Setmana de descans ja que el partit que s’hauria de disputar aquest cap de setmana ja va ser jugat a Solsona amb derrota dels vilanovins. Bon Carnaval i a seguir amb la dinàmica guanyadora que portem fins ara.

Sugri (4), Àlex (6),Vargas, Guillaumes (3), Gali (2), Collados (12), Javi (7), Dídac (4), Burcet (13), Caelles (3), Carlos (14), Mateo.

Dolorosa derrota del sènior femení

El Sènior Femení AKO va caure derrotat (63-71) contra el Bàsquet Pratenc, equip que estava a una sola victòria nostre.

Durant el dos primers quarts es va  signar el millor bàsquet de la temporada (35-20), contra un rival de la part alta de la classificació. Bàsquet fluid i bona defensa van deixar en tan sols 20 punts a un equip que estarà per lluitar per la primera posició.

Durant el descans es va parlar de no confiar-se, però l’equip rival va pujar la seva defensa pressionant i no vam poder superar-la. Es van cometre massa errors, que les rivals van aprofitar per fer un parcial de 5-21 en els 7’ primers del tercer quart. Tot i això, van ser capaces d’arribar al principi del darrer quart amb un +2 al marcador.

En l’últim període es van igualar les forces i fins al minut 9’ del quart el resultat era de 62-63, després d’un triple de Noemi.  Tot semblava arribar a un final ajustat, però un parcial de 1-8 va decantar el partit per l’equip del Baix Llobregat.

Toca refer-nos i a entrenar de valent per jugar dissabte que ve a les 12.00h al camp del Xamba “B”, partit de Carnaval.

Jugadores: Clara, Júlia P., Natàlia, Noemi , Raquel (5 inicial), Noèlia, Yoyi, Èlia, Eli i Judith.

Parcials: 22-11 / 13-9 (35-20) // 12-23 (47-45) / 16-26 (63-71)