Crònica de la 16ena jornada de lliga de Futbol Sala de la Vila de Sitges

El Tiendas Moltó Dulcor Pastisseria segueix encapçalant la classificació a un punt del Vallpineda

La jornada 16 de la Lliga de Futbol Sala de la Vila de Sitges arrencava el diumenge en el seu horari habitual a les 15.00h amb el partit que enfrontava el LDB Construcciones Villanueva i el fins ara líder Vallpineda. Sorpresa per l'ensopegada del líder davant d'un encertat equip debutant. Al descans el Construcciones mantenia una mínima diferencia per 2 a 1 i en la segona va aconseguir eixamplar la diferencia fins el 5 a 2 definitiu amb un gran Jair Fernández i un gol espectacular de Xavi Ripoll que amb tota la intenció va rematar amb el cap fent passar la pilota per sota les cames del porter del equip rival.

El següent partit va enfrontar al Sucrense i al Futrock Club. Primera part més conservadora, amb l'equip local marcant el pas i guanyant per 3 a 0 al descans. Bona represa del Futrock que es va proposar disputar el partit i gracies al seu millor jugador, Alfonso Espigares, que va fer tres gols, van donar guerra fins al final, però el Sucrense es va acabar imposant per 9 a 4 amb una gran actuació de Victor Collado que va fer quatre dels gols del seu equip.

A les 17.00 era el torn d'un dels teòrics duels de la zona alta, Pizzeria Francesco - Tiendas Moltó Dulcor Pastisseria. Bé, partit sense cap mena d'alternativa passats els primers compassos en que l'equip visitant va saber fer tres gols sense massa esforç davant d'un Francesco que no va competir per evitar-ho. Tot i disposar d'algunes bones ocasions per escurçar distancies el resultat a la mitja part era de 0 a 3. Desídia absoluta en els de la Pizzeria en la segona meitat on el Dulcor va sucar-hi pa, sobretot els seus millors jugadors Lucas Amat i Denis Martínez que amb sis i cinc gols respectivament van enfonsar moralment als rivals deixant un escandalós 2 a 14 al final. Partit atípic que deixa tocat a un minvat Francesco que segur millorarà de cara a la fase final. El tercer partit de lliga enfrontava els equips de San Pedro-La Trobada contra el can Can Llopis.

Partit plàcid i còmode pels locals que començaven a agafar avantatge en els primers minuts del primer període amb facilitat. La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica de joc, tot i el esforç dels jugadors visitants de aconseguir un gol per agafar ànims, com els del porter Marx Muñoz y el jugador David Llopis. Resultat que dona els tres punts al equip del San Pedro-La Trobada, per un final de vuit a un i destacant a Carles Barceló.

El quart partit de la jornada de lliga el van disputar el Gravesinha Team contra el R.G.4L. F.C. Partit intens i emocionant, bonic de veure per al espectador, amb una primera part amb molts gols per part de ambdós equips, que finalitzava amb un quatre a tres favorable al Gravesinha, que tenien als seus dos golejadors Juan Mora i Raúl Lopez súper "endollats." La segona part va seguir amb el mateix ritme de joc i ocasions de perill clares que també van aprofitar els jugadors del R.G.4L., com el jove Gabriel Peredo que va donar moltes assistències i va fer una diana. Partit final ajustat amb un marcador de set a cinc favorable als locals.

Per a finalitzar la jornada, el sisè i últim partit el jugaven el equip del Internatzionale F.C. contra la Penya Barcelonista-New Ricky's. Partit fàcil i amb molts gols favorables als visitants, que van aprofitar les absències dels efectius rivals per a començar amb un marcador al primer període de zero a cinc, tranquil·litzador. La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, ja que les forces dels jugadors del Internatzionale anaven minvant, tot i el esforç de David Escudero i Diego Celentano, no van aconseguir cap diana per mirar de posar-se al partit i agafar moral. Al final la Penya va ser molt superior i van guanyar per golejada, amb un marcador de zero a quinze. Destacarem a dos jugadors visitants excel·lents durant el partit, Sergi Marrades amb dos gols i Abdel el Habri amb sis.