Donen tres passos més per a la promoció

Una victòria més, la tercera consecutiva que els col·loca cinquens a la taula, un punt per sobre del Andorra

CPS Sitges – HC Montbui. Eix

CPS Sitges 4 – HC Montbui 2

Remuntant un 0 a 1 d’inici el primer equip del CPS Sitges es va fer amb el triomf en un partit del tot rocós davant el segon per la cua, un Montbui que va saber treballar la sortida de bola dels sitgetans generant moltes dificultats. D’aquesta manera amb tres punts més al sac els d’en Carles Busquets confirmen les intencions de seguir insistint per un lloc de la promoció, sent la propera estació la pista del Sant Cugat on els Sitgetans han de seguir fent  camí.

El partit

Amb una sortida a la pista del tot freda dels sitgetans els visitants ho van aprofitar per fer el 0-1 al dos primers minuts, poc però va trigar l’equip de casa per empatar amb un remat precís de Raven, el 1-1, amb més cor que cap desviant la pilota Sabater donava la volta al marcador amb el 2-1 arribant al descans amb aquest resultat.

A la represa és cert que el Sitges donava un pas endavant imprimint una mica més de velocitat al seu joc, tornant a mullar Raven fent el tercer. l reaccionaven els visitants llançant a la porta tot el que li va arribar, escurçant diferencies amb el seu segon. Potser en moments amb un ritme un xic lent l’equip de Carles Busquet va inquietar i de que manera a l’àrea del Montbui fent el quart pels seus Sergi Sabater al minut 12 de la segona meitat i darrer del partit, i amb poc més es va arribar a la fi.

CPS Sitges: Alex Aguilar, Gerard Camarasa, Ferran Ortoll, Alex Raventós, Jorge Rey, Sergio Pérez, Aitor Fonollosa, Sergi Sabater, Rubèn Gómez i Dani Milan

La lliga de l’Ok patins no s’atura pel Carnaval i el CPS Sitges es desplaça aquest divendres a la pista del San Cugat, 13è a la taula amb 19 punts, el partit dona inici a partir de les 21 hores.

Resultats de tot els equips del CPS Sitges

Jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 22, 23 i 24 de febrer de 2019:

Divendres, 22 de febrer de 2019

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” 4 – HC Montbui 2.

Dissabte, 23 de febrer de 2019

Juvenil: CPS Sitges “baixens.com” 3 – FC Martinenc 1. (Lliga Copa Federació)

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí: CE Arenys de Munt 2 – CPS Sitges 1. (Lliga pel campionat de Barcelona)

Benjamí: CP Congrés 2 – CPS Sitges 8. (Lliga Copa Barcelona)

Sènior B (2ª Catalana): CP Flix 3 – CPS Sitges “regarsa.com” 1.