BTT

El BTT Nova Olivella participa a la Cursa de Sant Pere de Ribes

Els corredors BTT Nova Olivella a la Cursa de Sant Pere de Ribes. Eix

Un bon dia, diumenge, per participar a la XXVI Edició de la Cursa de Btt de Sant Pere de Ribes, amb uns 20 graus i bon solet. Varis representants del BTT Nova Olivella (ja dins del Club Excursionista d’Olivella), com Valentí Vall, Marc Vall, Carlos Fernández, etc…. amb dos recorreguts, un de 47Kms i un altre de 26Kms, feien el recorregut curt (26Kms) amb la intenció de passar-ho bé.

Una cursa que sempre te molt d’èxit, donava la sortida tant de la llarga, com de la curta a les 9h del matí, al costat del Camp de futbol de Ribes. Molt entretinguda i divertida amb senders i trialeres molt rebuscades, amb un molt alt nivell entre els corredors, amb molt corredor de èlit com, Llibert Mill, que va acabar guanyant la cursa de 47 kms.

Valentí i Marc van fer el recorregut curt en dues hores aproximadament. Molt bons temps dels corredors del Nova. Per primer any fora de competició però si cronometrades va haver cabuda a la cursa en els dos recorreguts per les bicicletes elèctriques, una disciplina que està entrant molt fort en aquest esport.