El Patí Vilanova empata a quatre davant l'Arenys

Just resultat en un partit marcat pel Carnaval

CP Vilanova - ACD Arenys de Munt. Joan Maria Gibert

C.P. VILANOVA  4 -  A.C.D. ARENYS DE MUNT 4

El Patí Vilanova i l’Arenys de Munt van empatar a quatre gols en el partit corresponent a la 16èna jornada de l’OK Lliga Plata, disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb molt poca afluència de públic, al coincidir amb el Dissabte de Carnaval i amb l’horari del Madrid – Barça.

Creiem que al menys l’horari no era el més adient, per les circumstàncies enunciades, i no entenem com no es va canviar a temps. Corria pel Pavelló que l’Arenys no va voler fer. Deixem-ho així però com es diu col·loquialment “no cola”

L’empat és un resultat just per la igualtat que s’ha vist damunt la pista, i tenint en compte que el Patí sempre ha anat per darrera en el marcador igualant-lo quatre cops, i fins i tot en el darrer segon de la primera part ja sobre la botzina no ha transformat una falta directa per targeta blava i que a manca d’un minut ha estat la bola passejant-se per la línia de gol, sense entrar. Però donem com a bo l’empat.

Ha inaugurat el marcador l’Arenys en una jugada en que un mal rebuig del porter local ha permès a Illa col·locar la bola suament sota les cames de Pol Ferré. L’empat l'ha fet Vergés  sortint per darrera el porter visitant – el gol del tonto per aclarir-ho. De nou Illa va avançar als visitants aprofitant un rebuig i despistada defensiva local. L’empat ha arribat dos minuts més tard de la ma de Muntané que avui n’ha fet tres.

Abans dels descans –en el darrer segon falta directa no transformada pel Vilanova que ha fet que jugués en superioritat –no aprofitada- en els dos primers minuts de la represa. Un contraatac portat per Illa ha deixat un passadís aprofitat Pérez per de fort tret tornar a avançar als del Maresme, que estaven jugant els seus millors moments i amb un Vilanova tocat i que per sort s’ha recuperat i ha pogut empatar deu minuts més tard.

Però quan encara estàvem gaudint de l’empat Gurri de nou amb un fort tret  posava en avantatge a l’Arenys. Poc havia durat l’alegria local i menys els ha durat als visitants quan pràcticament en la jugada següent Muntané tornava a posar les taules en el marcador.

Bon partit en general del Vilanova, però que avui ha tingut petits desajustos defensius que li han costat algun gol i en l’Arenys destacar a Illa pal de paller d’aquest equip

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Vergés, Gual, Aguilar, Cuevas (cinc inicial) Gil, Garrido, Muntané, Vilches , Donoso (p.s.)

ACDC ARENYS DE MUNT .- Garcia, J. Pérez, Illa, Domenech, Gurri (cinc inicial) Borregan, Parra, G. Pérez, Laguna

ARBITRES: .- Srs. A. Tavera i E. Rivas

GOLS: 1A PART.- 0-1  Illa (min 7); 1-1 Vergés (min 9); 1-2 Illa (min 20); 2-2 Muntané (min 22). 2A PART: 2-3 Gurri (min 6) 3-3 Muntané (min 17); 3-4 Gurri (min 18); 4-4 Muntané (min 18)