Un Bàsquet Sitges, de Carnaval, encadena la tercera victòria consecutiva

CB Sitges - CB Castellar A. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 18a.

CB Sitges –Europe Basquetball Academy 81 - CB Castellar A  76

El partit retransmès per Xala començava amb un petit avantatge local, 9-4, però tres triples seguits del Castellar confirmaven que emportar-se els dos punts no seria gens fàcil. Al segon període la tònica continuava sent d’igualtat. Les bones accions s’alternaven amb pèrdues que els visitants no desaprofitaven amb un Jordi Navarro, endollat, com a referent. Al descans el resultat era de 46-41.

El partit tenia un fals control per part dels del Garraf i la sensació era de que s’hauria de treballar de valent, i així va ser. L’equip va augmentar la intensitat defensiva al tercer quart, on va brillar la figura de David Haro, anotant onze punts. Els sitgetans, treballant a darrere, aconseguien marxar de nou punts, 50-41, en els millors minuts dels locals. Dos triples visitants tallaven l’embranzida i mantenien el Castellar al partit. Tot i aquest gerro d’aigua freda el Sitges va mantenir el to defensiu i es distanciava novament a deu punts, minut 7, 61-51. Altre cop, però, dos triples més desesperaven el pavelló de Pins Vens. El tercer quart acabava finalment 65-57, i deixava un final obert.
Els del Vallès pressionaven tota la pista i van plantar una defensa zonal a darrere en un intent de recuperar pilotes i dificultar l’atac sitgetà. Si bé en els primers minuts semblava que el partit es faria llarg, els del Garraf es van tornar a situar a deu punts de diferència i van saber administrar la diferència fins al final del partit. Final, 81-76, i nova victòria per no despenjar-se del grup capdavanter.

El Bàsquet Sitges es desplaçarà a Tortosa el proper diumenge dia 10 de març a les 18:00 hores per enfrontar-se al CB Cantaires Tortosa i seguir lluitant per escalar posicions.

Oriol, Haro 26, Elies 7, Mauro 2, Uros, Marcus 17, Josep 3, Boronat 20, Nacho 6.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 23-24,  23-17, 19-16,  16-19