Hoquei patins

El CE Vendrell guanya 1 a 4 a la pista del Caldes

CH Caldes - CE Vendrell. Eix

El Vendrell va guanyar 1 a 4 a la pista del Caldes en el partit corresponent a la jornada 21 de l'OK Lliga, en el qual va debutar l'entrenador Lluís Delriu. Amb aquest resultat, el Vendrell se situa a quatre punts de la permanència.

Al descans es va arribar amb el resultat de 0 a 2 amb gols de Xavi Crespo, als minuts 9 i 17. A la segona part, els dos equips van arribar a les 10 faltes d'equip, però en cap de les dues osacions hi va haver gol en les faltes directes corresponents. Al minut 37, Emanuel Necchi va
ampliar l'avantatge al marcador favorable al Vendrell. Al minut 47, el Vendrell va fer la seva falta 15 i Marcos Blanque va aprofitar l'ocasió
per fer l'1 a 3 de falta directa. En el tram final del partit, el Vendrell va aguantar els embats del Caldes i, finalment, al minut 47, va arribar un gol d'Emanuel Necchi que posava l'1 a 4 definitiu al marcador.

El proper dissabte 9 de març, a les 20:30 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del PHC Sant Cugat, un rival directe en la lluita per la permanència a l'OK Lliga.

Recam Làser CH Caldes (1): Cesc Campor (p), Xavier Rovira, Pol Galbas, Alexandre Acsensi, Alvaro Giménez – cinc inicial – Lluís Ricart, Ferran Rosa, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltran (p).

CE Vendrell (4): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – Iker Csado, Joan Lluís
Mudarra, Pablo Nájera, Gerard Miquel i Josep M. Guasch (p).

Gols: 0-1 (9') Xavi Crespo; 0-2 (17') Xavi Crespo; 0-3 (37') Emanuel Necchi, 1-3 (47') Marcos Blanque, i 1-4 (49') Emanuel Necchi..

Àrbitres: Daniel Villar i Isaac Sanz.

Faltes d'equip: CH Caldes: 12 / CE Vendrell: 15