Tres punts de lluita

Els gols de Ferran Ortoll i Raven donen a Sant Cugat la 12ena victòria del que va del campionat a l’equip de Carles Busquet

PHC Sant Cugat 1 – CPS Sitges 2

El CPS Sitges sumava la quarta victòria consecutiva a la Pista del tot complicada i de parquet, la de Sant Cugat, tot en un partit en que l’equip sitgetà va haver de treballar i molt per aconseguir l’objectiu, en un enfrontament que es jugava el divendres de Carnaval a tres quarts de deu de la nit, en una jornada en que el Sitges amb aquest triomf es quart a la taula amb 39 punts, un més que l’Andorra, proper rival de l’equip sitgetà aquest dissabte al Pavelló de Pins Bens.

No va començar gens bé el partit pel Sitges degut a que s’avançava el sant Cugat a la primera de canvi, amb el 1-0 posava moltes dificultats als de Carles Busquets en aquets primers minuts, i al que l’equip va respondre  molt seriosament en defensa. Ferran Ortoll en una molt bona de jugada d’atac posava l’empat, però fent minuts després Raven el segon del Sitges arribant al descans amb aquest 1 a 2.

És cert que el marcador no es bellugava tot i que recolzat per l’arbitratge el Sant Cugat llançava tres directes a la segona part, a les que un Aguilar en un gran moment aturava, sumant d’aquesta manera tres punts carregats d’èpica l’equip sitgetà.

CPS Sitges: Alex Aguilar, Boris Navarro, Ferran Ortoll, Gerard Camarasa, Alex Raventós, Sergio Pérez, Aitor Fonollosa, Isaac Martínez, Sergi Sabater i Rubén Gómez.

L’equip rep aquest dissabte al punt de les 18 hores a l’Andorra, conjunt que és cinquè a la taula amb un punt menys que l’equip sitgetà, els sitgetans guanyaven a la pista de l’Andorra per 4 a 5, que en aquest cas serà molt complicat, un triomf del Sitges els deixaria sols en el quart lloc de la taula.