La reacció arriba tard

El Sitges-Suburense jugava el partit ajornat corresponent a la jornada 19 suma la segona derrota en el que va de campionat amb el Santa Eulàlia

CF Santa Eulàlia 3 – Sitges-Suburense 2
.
Potser no va ser el millor dia per jugar aquest partit, el dissabte de Carnaval. L’equip sitgetà trigava tota una primera part per adonar-se que s’estava jugant tres punts molt bons ja que la situació a la taula no es troba per llançar coets, però el pitjor és que reaccionaven amb el 3-0 i tot que a partir d’aquest fet es va millorar en el joc del Sitges-Suburense, sumaven la segona derrota en menys d’una setmana a camp contrari que els obliga a guanyar a casa el que no s’ha pogut a camp contrari.

Dos gols rebuts en els primers 40 minuts, el 1-0 en cantada en defensa i el segon en un tir ras i potent dels locals deixava pràcticament tot el peix venut abans de descans.

A la represa però la conversa del tècnic Xavi Hereu al vestidor va servir per sortir al terreny de joc amb més confiança i més centrats, malgrat tot de nou en jugada mancada de sort l’equip sitgetà encaixava el tercer i pràcticament la sentència, a partir d’aquí el Sitges-Suburense es va deixar anar arribant els millors minuts, fent un pressió alta que començava a ofegar als locals que amb el gol d’Albert Durango després d’una internada per la banda del jove Raul Barneda que havia sortit en aquesta segona meitat enviant la pilota al cor de l’àrea del Santa Eulàlia al minut 56 feia el 3-1 després de no xiular l’àrbitre un clar penal així com un segon per unes possibles mans dintre de l’àrea de Xavi Aroca posava el 3-2 al minut 58, demanant l’hora per part dels locals  s’arribava a la fi en que el Sitges-Suburense jugant molt seriosament quan tenia tot perdut van poder empatar però els va mancar temps.

Sitges-Suburense: Alex Serrano, Agust Sarrias, Guillem Diaz, Albert Durango, Xavi Enrique, Javi Aroca, Rubèn Cabrera, (Guillem Bosch 79) Kevin Amate, Guillermo, (Raul Barneda 46), (Bruno 90) Jorge Ayala i Pau Almirall .

Contra el APA Poble Sec tan sols val guanyar.

El Sitges -Suburense rep aquest diumenge a partir de les 17 hores al APA Poble Sec penúltim classificat amb 13 punts, 7 menys que l’equip sitgetà que és 13è a la taula amb 20 punts, tot en un partit en que l’equip sitgetà que suma dos derrotes consecutives,  te totalment prohibit no guanyar, un altre resultat començarà a complicar la seva situació.

L’UE sitges vol seguir ferm a casa

UE Sitges – FC Capellades

La UE Sitges sisè a la taula amb 38 punts rep al Capellades penúltim classificat amb 11 punts, conjunt que no aixeca cap tenint a tres punts la salvació, mentre que un triomf asseguraria a l’equip sitgetà aquest lloc a la classificació una jornada més passi el que passi entre el Masquefa-Riudebitlles. L’hora d’inici aquest dissabte a partir de les 17 hores.