Motor

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11ena edició de la Panda Raid

L’Ajuntament de l’Arboç ha col.laborat amb 300€ de material escolar i altres materials per entregar en alguna escola de les localitats per les quals passin durant el Ral.li

Redacció L'Arboç 11-03-2019 21:59 Lectures 1513
Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11ena edició de la Panda Raid. EIX

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen a la 11ena edició de la Panda Raid. EIX

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas, estan disputant des del passat divendres 8 de març l'edició d'enguany del Panda Raid, un ral·li a l'estil del París Dakar, però pel desert del Marroc. En aquesta edició són sis etapes que sumen més de 3.000 quilòmetres i que finalitzen a Marràqueix, després de recórrer camins, pistes i desert. L’Any passat ja hi van participar finalitzant la prova en molt bona posició 146.

L’Ajuntament de l’Arboç ha col.laborat novament amb la iniciativa dels germans Ribas de  córrer la cursa de manera solidària aportant material escolar i altres materials per valor de 300€. Els germans Ribas, aprofiten l’espai lliure que els queda al vehicle per carregar de material escolar solidari per entregar-lo en algun dels pobles que passen durant el ral.li.

El Panda Raid és una de les proves més singulars i participatives per ser molt més econòmica que la majoria de competicions d’aquest tipus, on els equips van preparats amb milers d'euros en materials de recanvi i assistència. Per això en aquesta edició del raid hi han pres al sortida 392 vehicles.

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré