Equipaments

L’skate park de Ribes acull dissabte una exhibició dedicada a les diferents modalitats d’esport urbà

La instal·lació consta d’una àrea de patinatge de 764 m2 per a la pràctica de diferents modalitats i per a tots els nivells

Redacció Sant Pere de Ribes 12-03-2019 17:46 Lectures 1601
L’skate park de Ribes acull dissabte una exhibició dedicada a les diferents modalitats d’esport urbà. EIX

L’skate park de Ribes acull dissabte una exhibició dedicada a les diferents modalitats d’esport urbà. EIX

L’skate park de Ribes, situat al passeig de Circumval·lació cantonada carrer Mossèn Anton Miret, acollirà aquest dissabte 16 de març, al matí, a les noves instal·lacions, una jornada matinal d’exhibició dedicada a les diferents modalitats d’esport urbà que es poden practicar en aquest espai.

A partir de les 11h els patinadors i patinadores estan convocats al mateix skate park i a les 12h començaran les exhibicions de les diferents modalitats que s’allargaran fins a gairebé les 13.40-13.45h, quan a partir d’aquest moment els i les participants podran fer lluir les seves habilitats en monopatí, patinet o patins en el torneig obert que hi ha previst.

El nou espai va acabar la seva remodelació la tardor passada, que va servir per substituir elements que estaven molt degradats i per adequar una instal·lació esportiva molt utilitzada pel jovent del municipi i de la resta de la comarca. La reforma i renovació va constar en l’enderroc dels components malmesos, la construcció de sis elements nous, la creació de dos talussos i una nova solera.

En el seu disseny hi han participat alguns joves usuaris coneixedors d’aquests esports, que van poder aportar la seva experiència i el seu punt de vista per a que la reordenació de l’espai fos el màxim d’adequada a les necessitats de les persones usuàries. Amb un pressupost de 81.340 euros, el nou skate park disposa d’una àrea de patinatge de 764 m2, dins els 907m2 totals de l’espai, pensada per a la pràctica de les diferents modalitats i nivells amb elements de tipus street i park.

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré