BTT

El Vendrell arriba a la xifra màxima de participants a l’inici de l’Open Kenda BTT

600 bikers, xifra màxima de participants que havia establert l’organització, va confirmar l’èxit de participació d’aquest circuit

Redacció El Vendrell 12-03-2019 17:52 Lectures 1264
El Vendrell arriba a la xifra màxima de participants a l’inici de l’Open Kenda BTT. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell arriba a la xifra màxima de participants a l’inici de l’Open Kenda BTT. Ajuntament del Vendrell

El passat diumenge 10 de març es va inaugurar el circuit de marxes Open Kenda BTT. De nou, la població del Vendrell va ser l’encarregada del punt de sortida.

600 bikers, xifra màxima de participants que havia establert l’organització, va confirmar l’èxit de participació d’aquest circuit.

Tres circuits són els que van trobar els bikers: un de 22 km pels que s’inicien en aquest esport, un de 42 km per tots aquells que ja busquen més emocions i un de 64 km per als més experts.

Un dia espectacular amb temperatures d’estiu van fer gaudir encara més del circuit a tots aquells bikers que hi van participar.

Ara, la propera prova del calendari portarà el circuit a Torrelles de Foix, el dia 14 d’abril.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament