Cursa

La cursa de muntanya Pic de l'Àliga 2019 escalfa motors

Té lloc aquest diumenge 17 de març i també inclou una caminada

Redacció Canyelles 13-03-2019 9:37 Lectures 308

La clàssica Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga escalfa motors i tindrà lloc el proper diumenge 17 de Març des del pàrquing de l’escola Sant Nicolau a les 10h del matí.

L’organització va a càrrec de l’Associació Excursionista Talaia i de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles, que recupera aquest esdeveniment esportiu, després de no fer-se el 2018, i que espera arribar als 300 participants entre Cursa i Caminada.

La cursa de 15,5 km, de gairebé 1000+ de desnivell positiu, és un magnífic recorregut que transcorre per senders, camins i boscos que sorprendran i  transportaran en el temps a altres indrets de la nostra geografia a tots aquells valents que la vulguin completar.

Per moments, el corredor oblidarà que es troba a la Serralada Litoral. Pedres i arrels  posaran a prova les cames i turmells de tots els corredors/es que s’atreveixin amb el repte.

Gaudiran corrent per territori de senglars, i travessaran l’arc d’arribada amb la satisfacció d’haver gaudit com mai.

L’organització també ha preparat una caminada d’uns 10 Km , pensada per a tots els amants de la natura que no vulguin córrer i vulguin gaudir de la mateixa manera de l’entorn natural del municipi. Camins de terra ben fressats, desnivells suaus i terreny agraït per muntanya són els ingredients de la caminada.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament