Justa derrota

El Sènior Femení AKO va perdre contra el Fisol C.B. Igualada, equip amb únicament dues derrotes.

El partit començava amb una forta sortida de les rivals, que ja van agafar 7 punts d’avantatge, però en el segon quart les vilanovines es van posar amb un 18-18 al minut 4 del període. Semblava que s’hagués reaccionat, però el desencert en els tirs lliures no es van permetre obrir un forat al marcador. S’arriba al descans amb intercanvi de cistelles, amb un 22-28 favorable a les rivals.

Sortida al tercer quart amb canvi defensiu per poder canviar el ritme del rival. No obstant el nivell físic i constant de les noies del Igualada va ser impossible de superar.

L’últim quart va ser un  nou intercanvi de cistelles per acabar el partit amb un -13.

Ens va mancar intensitat i capacitat física per superar a un equip de jugadores joves molt intenses i fortes. Això demostra les 33 faltes personals de les rivals, la qual cosa ens va permetre anar a la línia dels tirs lliures en 47 ocasions. Però aquesta setmana no vam tenir encert, i vam errar 29 tirs lliures. Cosa que dificulta guanyar un partit davant un contrincant exigent de la part alta de la classificació.

Pròxim partit de nou a casa, diumenge 17 de març a les 18:00h en vers C.B. Sant Josep Obrer, rival que a pesar de les derrotes, practiquen un bàsquet intens i dinàmic. Ens tocarà treballar dur per tornar a vèncer. Us hi esperem!

Jugadores: Clara, Noèlia, Natàlia, Eli , Raquel (5 inicial), Noemi, Tània, Èlia i Aïna.

Parcials: 07-14 / 15-14 (22-28) // 11-16 (33-44) / 14-16 (47-60)

Victòria molt important

Sènior masculí CNB Vilanova 63-56 Altoacin Manresa

El diumenge 10 de març es jugava el partit corresponent a la dinovena jornada de la lliga a l’Isaac Galvez.

L’equip Sènior del Vilanova rebia al Altoacin Manresa en un partit clau per seguir somiant amb l’ascens a segona catalana. La victòria era molt important ja que sabent que l’Esparraguera havia perdut i l’Òdena que tenia les de perdre, els de Salva Pastó tenien una gran oportunitat per agafar una victòria de marge sobre els dos principals competidors per la segona plaça.

El partit va començar amb un parcial de 15-2 pels locals que van sortir amb moltes ganes de guanyar el partit i deixar-lo encarrilat ja al primer quart. Però va ser aquest gran avantatge inicial el que va provocar una certa relaxació que va fer que el final del primer període s’arribés amb un resultat de 18-11.

El segon quart els del Bages es van veure amb possibilitats de fer front al segon classificat de la lliga i van pitjar l’accelerador. A més a més, el desencert i la defensa una mica tova dels  vilanovins feia que el resultat a la mitja part fos de 31-33 pels visitants.

Però el Vilanova si alguna cosa els caracteritza és la capacitat de sobreposar-se a les situacions adverses que es plantegen al llarg del partit. I així va ser, els locals van posar una marxa més al partit i es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 52-45.

Però res estava fet i a l’últim quart, l’aviat entrada en bonus, va fer perillar la victòria. Un parcial pels visitants de 2-6 tornava a posar pressió als grocs que finalment van trencar aquest parcial arribant al final del partit amb un resultat de 63-56.

Pròxim partit diumenge 17 de Març a l’Isaac Galvez contra el Corbera.

Sugri (2), Àlex (4), Vargas (11), Lluís(2), Gali, Rubén (5), Javi (10), Dídac (9), Burcet, Caelles (7), Carlos (11), Mateo (2).