Surt creu de nou a casa

UE Sitges 1 – Capellades CFA 2

Derrota inesperada de l’UE Sitges a Aiguadolç davant un Capellades que encara no havia guanyat a camp contrari i confia en salvar-se. Un Sitges que no va poder comptar amb cap juvenil va fer una més que acceptable primera part en la que només li va mancar encert de cara a porteria, la decoració però va canviar a la segona meitat que amb l’empat al marcador l’equip no es va mostrar en cap moment còmode així com mes descol·locat, un gran gol del Capellades quan ni ells l’esperaven a la fi va certificar la 10 derrota de l’equip sitgetà.

El partit

Un cop més la manca d’encert tornava a passar factura a un Sitges que ja al primer minut generaven la primera Geri de cap a la sortida d’un corner remata fora per damunt del travesser, al minut 17 bona ocasió d’Agus sol gairebé a boca de gol xutava alt, arribant al minut 25 una pèrdua de Xavi Rodríguez en la conducció passada a l’espai al visitant Agustí que supera la sortida de Dorado per fer el 0 a 1, dos minuts després al 27 empatava el Sitges gràcies a un gol de falta des de la frontal molt ben executada per Isaac Ximénez.

A la segona part el Sitges ja no va tenir les bones sensacions de la primera, a mesura que anaven passant els minuts el Capellades s’anava creient que podia treure quelcom positiu de la seva visita a Aiguadolç i així va ser, ja que al minut 72 un xut de Borràs des de fora l’àrea sorprenia i es convertia en el 1-2 definitiu, el Sitges ho va intentar en els darrers minuts però el Capellades a punt va estar de marcar un tercer gol.

UE Sitges: Xavi Dorado, Rafa, Agus Sarrias, (Guillem Gracia 68) Àlvaro Cardiel, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Geri, Isaac Ximénez, Sergi Carbonell, Jano Ramos (Karim 84) i Marc Navarro.

Aquest diumenge el Sitges juga al camp de La Granada 8è classificat a la taula, amb 37 punts dels 24 partits ha guanyat 10, empatant 7 i perdent 7 amb 51 gols a favor i 38 en contra, en el partit d’anada l’equip penedesenc guanyava per 2 a 4, l’hora d’inici a les 12 hores.