Més a prop de l’objectiu

Dos gols de Sergio i de Sabater i un de Ferran i Rubèn donen el cinquè triomf consecutiu a l’equip sitgetà

CPS Sitges 6 – Andorra FC 1

El CPS Sitges dona un pas de gegant a la promoció després de golejar a l’Andorra al pavelló de Pins Bens, l’equip que jugava uns del millors partits a la seva pista del que va de campionat es consolida al tercer lloc a la taula en solitari sumant tres punts més que l’Espanyol que és quart. Un triomf però que de cap manera fou gens fàcil tot i el resultat final, és cert que l’equip va jugar molt intel·ligentment, sabent elaborar a la primera part per decidir a la segona.

L’Andorra afrontava aquest partit en el seu millor moment de resultats i en un gran estat de forma, el que no s’esperaven era trobar un Sitges tan determinant, és cert que sobre tot a la primera partit la igualtat va ser la tònica però un gol de Sergio que tornava a jugar un molt bon partit posava per davant a un Pati Sitges que va veure com el seu porter Aguilar aturava dos penals un xic rigorosos xiulats per l’àrbitre arribant al descans amb el solitari 1-0 al marcador.

El segon gol del Sitges realitzat per Sabater en el primer atac de la represa començava a marcar el partit pels de Carles Busquet que manifestava en aquests minuts la seva efectivitat de cara a barraca, potser en una fase que més efectuaven els seus llançaments l’equip d’Andorra però amb poc encert, els gols de Ferran, Sergio, Rubèn i Sabater deixaven vist per sentència un magnífic partit el jugat per l’equip sitgetà amb al 6 a 1 final davant un Andorra superat.

CPS Sitges: Alex Aguilar, Gerard Camarasa, Ferran Ortoll, Alex Raventós, Sergio Pérez, Aitor Fonollosa,  Sergi Sabater, Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Dani Millán.

Aquest diumenge el primer equip del CPS Sitges es desplaça a la pista del Lleida Llista, que ve de guanyar a domicili al Vila-seca, vuitè a la taula amb 33 punts, dels 22 partits jugats ha guanyat 10, empatant 3 i perdent 9, en el partit de la primera volta el CPS Sitges Els va guanyar per 4-0, l’hora d’inici les 19’45.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 9 i 10 de març de 2019

Prebenjamí: CPS Sitges 3 – CP Vic A 0. (Lliga Copa Barcelona)

Benjamí: CPS Sitges 14 – UEH Barberà B 4. (Lliga Copa Barcelona)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” 6 – Andorra HC 1. (22ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Juvenil: CE Vendrell B 3 – CPS Sitges “regarsa.com” 4. (Lliga Copa Federació)

La resta d’equips tenien jornada de descans.