Gimnàstica

El C.G. Vilanova fa 5 podis a la segona fase catalana

Escolars i base del C.G. Vilanova . Eix

El passat cap de setmana, 9 i 10 de març es va celebrar a Salt la Segona Fase Escolar D i Base 1-2-3

Les gimnastes del C.G.Vilanova van obtenir magnífics resultats amb cinc podis, tres individuals, dos per equips i tres quartes posicions individuals. Aquesta bona feina ha estat aconseguida per l'esforç de les gimnastes i de la seva entrenadora Lidia Castillejo.

En categoria Base 2P. competien la Kate Serrano, Diana Ruíz, Daniela Sabariego, Nerea Sampietro i Ruth Abad.
En la classificació general individual absoluta vam aconsseguir un triplet amb l'Or per la Kate Serrano, la Plata per la Diana Ruíz i el bronze per la Daniela Sabariego, la Nerea Sampietro es va quedar a portes del podi amb la 4a. posició.
En la classificació per equips  van aconseguir l'Or, una estupenda posició que intentaran revalidar a la següent fase.

En categoria Base 2G, l'Alejandra Vallejo va obtenir la 23a. posició fent un molt bon paper entre les 105 gimnastes de la seva categoria.

En categoria Base 3P. van competir la Carla Ballester que va ser 4a. a la general, Alba Lahoz 7a., Júlia González 12a. i Noa Santopietro 15a., en la classificació general per equips van aconseguir la Plata, millorant la posició respecte a la 1a. fase.

En Categoria Base 3M. l'equip format per la Laia Mallen 10a., la Salwa Salami 15a.  i La June Martínez 32a. a la classificació individual, van aconseguir la 7a. posició a la general per equips en una categoria on competien amb 130 gimnastes, totes elles amb molt bon nivell.

En categoria Base 3G. la Marina Hernández va aconseguir la 26a. posició a la classificació general absoluta.

En categoria Escolar D3, cal esmentar la 4a. plaça individual de l'Aina Flor que es va quedar a portes del podi i que juntament amb l'Alba Doblas, la Georgina Pavón i la Marina Bredin van aconseguir la 7a. posició a la classificació per equips dels 21 grups que competien en aquesta categoria.

En categoria D4P. van competir l'Aina Arnal i la Ingrid Pecellín en un grup de 164 gimnastes.

Finalment en categoria Escolar D4G també l'Ariadna Pellicer va fer un gran paper obtenint la 4a. posició a la classificació individual general absoluta.

La propera cita per aquestes gimnastes serà aproximadament d'aquí a quatre setmanes, en aquesta tercera fase sumaran les últimes puntuacions per poder passar a la Final de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística GAF.