Judo

Molt bons resultats pel Club Judo Olèrdola a la Copa d'Espanya benjamí i aleví

Els judoques han participat a la Súper Copa d’Espanya de Judo Infantil i a la Copa “A” d’Espanya de Judo Cadet d’Alacant i a la Copa Catalunya Benjamí i Aleví

Club Judo Olèrdola Olèrdola 14-03-2019 19:17 Lectures 359
Els participants del Club Judo Olèrdola. Eix

Els participants del Club Judo Olèrdola. Eix

Els passats 9 i 10 de març va tenir lloc a Alacant la Súper Copa de Judo Infantil  i la Copa “A” de Judo Cadet, amb representació de tres judokes del Club Judo Olèrdola. El dia 9, torn dels cadets, La Júlia Queraltó es penjava l’or mentre que l’Ivan Moroz aconseguia  la setena posició. El dia 10, torn dels infantils, l’Ivan Mata no ha pogut superar el segon combat i tampoc ha tingut opció de repesca.

Copa Catalunya de Judo Benjamí i Aleví

Simultàniament, a Santa Perpètua de Mogoda, el dia 9 de març, es disputava la Copa Catalunya de Judo Benjamí Aleví, amb molt bons resultats pel Club Judo Olèrdola. En la categoria Aleví, l’Arianna Menzel, en Gerard Sellés i en Dídac Muñoz es penjaven l’or. En Benjamí l’Abel Fonts, L’Oriol LLosas, la Sandra LLosas, la Noa Menzel, l’Ismael Amghar i la Júlia Torrents pujaven al més alt del podi, l’Alba Marín es penjava la plata i en Rubén Bernáldez i l’Oriol Serradell es penjaven el bronze.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans