El Patí Vilanova empata amb el líder Mataró

C.P. VILANOVA  2 - H.C. MATARO 2

El Patí Vilanova i el Mataró han empatat a dos gols en el partit corresponent a la 18èna jornada de l’OK Lliga Plata disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes

Resultat que hem de considerar just, amb dues parts diferents tant en el moviment del marcador com en el joc en un partit que es presentava molt interessant, ja que el Patí venia d’unes jornades sense perdre, mentre que el Mataró, a priori un dels favorits a l’ascens,  portava quatre jornades sense guanyar trencant una marxa triomfant en el campionat. L’empat final deixa les dinàmiques de cada equip com al començament.

En la primera part el Vilanova ha plantat cara al líder, amb poca fortuna al davant i amb algunes errades defensives, pròpies del seu joc netament atacant. El Mataró s ha avançat amb dos gols abans del descans. El primer en el minut 5 en un desajust defensiu i el segon, en un autogol de Vergés desviant un tret de Florenza a tres minuts de la mitja part.

Només començar la segona part el Mataró no ha aprofitat un penal al seu favor que hagués estat possiblement definitiu per emportar-se el partit, i es quan el Patí ha premut l’accelerador, per intentar entrar en el partit i ho ha aconseguit Gual en transformar una falta directa per acumulació.

Ara era el Vilanova qui superava en tot al líder que patia de valent, i més quan Vergés empatava el partit a manca de nou minuts pel final i el Patí havia fet el més difícil que era remuntar dos gols. Fins al final els dos equips han posat tota la carn a la graella, però el marcador ja no s’ha mogut.

Destaquem que el Patí ha anat de menys a més, amb una primera part molt correcte amb algun que altre desajust, que davant un molt bon equip com és el Mataró costen cares i amb una segona part que ha superat al líder.

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA (0,2).- Ferrer, Muntané, Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Cuevas, Vergés, Vilches i Donoso (p.s.)

H.C. MATARO (2, 0).- Gisbert, Martos, Cusachs, Florenza, Palacin (cinc inicial) Lladó, Cantero, Xicota, Romero

ARBITRES: .-  Srs. A. Gómez i L. Sánchez

GOLS: 1A PART; 0-1 Florenza (min 5), 0-2 Florenza (min 22). 2A PART; 1-2 FDA  Gual (min 9); 2-2 Vergés (min 16)