Regates

Arriba el 20è aniversari de la Regata La Petrolera

CN Garraf Sitges 18-03-2019 19:51 Lectures 2266
XX Regata La Petrolera 2019. Eix

XX Regata La Petrolera 2019. Eix

La Regata La Petrolera organitzada pel Club Nàutic Garraf compleix 20 anys i se celebrarà el proper 5 abril, dues setmanes abans de Setmana Santa. Està oberta a vaixells de Creuer en les classes de Solitaris, A Dos i Tripulació, sota el sistema de mesurament ORC, així com per a monotip Mini 6.5, creant-se grups de classificació diferenciats per classe sempre que siguin un mínim de 10 vaixells inscrits, excepte els MINI 6.5 i els Vaixells en Tripulació de ORC 0 i 1, que formessin classe amb 5 vaixells. Els vaixells que no puguin formar grup només podran competir per al Trofeu en Temps Real, inclosos els Multicasc.

El recorregut de la XX Regata La Petrolera serà l'habitual de 85 milles, sortint del CN Garraf fins a la plataforma petrolera (envoltant-la de nit sent aquest un dels grans atractius de la regata), situada a 20 milles mar a dins enfront del Delta del Ebre, per a tornar de nou al Club Nàutic Garraf.

Aquesta edició la regata serà puntuable per a la Copa d'Espanya d'Altura, Solitaris i A Dos. Per a la Classe Mini 6.5, la XX Regata La Mini Petrolera, serà puntuable per al Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.5 i classificatòria per a la Mini Transat. També hi haurà “La III Travessia Gastronòmica de la Petrolera” per a tota mena d'embarcacions.

Informació XX Regata La Petrolera

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No