Regates

Arriba el 20è aniversari de la Regata La Petrolera

CN Garraf Sitges 18-03-2019 19:51 Lectures 1252
XX Regata La Petrolera 2019. Eix

XX Regata La Petrolera 2019. Eix

La Regata La Petrolera organitzada pel Club Nàutic Garraf compleix 20 anys i se celebrarà el proper 5 abril, dues setmanes abans de Setmana Santa. Està oberta a vaixells de Creuer en les classes de Solitaris, A Dos i Tripulació, sota el sistema de mesurament ORC, així com per a monotip Mini 6.5, creant-se grups de classificació diferenciats per classe sempre que siguin un mínim de 10 vaixells inscrits, excepte els MINI 6.5 i els Vaixells en Tripulació de ORC 0 i 1, que formessin classe amb 5 vaixells. Els vaixells que no puguin formar grup només podran competir per al Trofeu en Temps Real, inclosos els Multicasc.

El recorregut de la XX Regata La Petrolera serà l'habitual de 85 milles, sortint del CN Garraf fins a la plataforma petrolera (envoltant-la de nit sent aquest un dels grans atractius de la regata), situada a 20 milles mar a dins enfront del Delta del Ebre, per a tornar de nou al Club Nàutic Garraf.

Aquesta edició la regata serà puntuable per a la Copa d'Espanya d'Altura, Solitaris i A Dos. Per a la Classe Mini 6.5, la XX Regata La Mini Petrolera, serà puntuable per al Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.5 i classificatòria per a la Mini Transat. També hi haurà “La III Travessia Gastronòmica de la Petrolera” per a tota mena d'embarcacions.

Informació XX Regata La Petrolera

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament