El CB Sitges cau davant del cuer i perd la possibilitat de situar-se quart

Els sitgetans amb nombroses baixes, sobretot destacar la del base David Haro, sortien adormits i de quina manera

CB Sitges - Círcol Cotonifici Badalona. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 20a.

Bàsquet Sitges – Europe Basquetball Academy 73- Círcol Cotonifici Badalona 75

La baixa intensitat defensiva va propiciar que els de Badalona entressin amb força al partit i s’avancessin ja al primer període de nou punts, 14-23. Diferents intents de reacció però el Cotonifici s’havia fet amo del partit i el Sitges no era capaç de canviar la dinàmica. Un altre cop el poc encert des de la línia de tres punts, la fluixa defensa i el pobre bagatge en el rebot, disparaven el Círcol fins als tretze punts d’avantatge.

El resultat al descans era de 28-41. Molt havien de canviar les coses per poder lluitar per la victòria i l’inici del tercer quart no començava de la millor manera, 30-46. En aquest moment i quan pitjor estaven les coses els homes de Piñero van reaccionar de manera espectacular. L’equip semblava un altre, festival ofensiu i a darrera treball generós de part de tot l’equip per aturar els atacs visitants. Destacar l’actuació de Josep Agustí, autor d’onze punts en aquest tercer període. El Bàsquet Sitges s’enfilava fins a situar-se a només dos punts del Círcol Cotonifici, 54-56.

S’arribava doncs a l’últim temps i tot per decidir, el Sitges seguia amb la mateixa dinàmica i cinc triples consecutius capgiraven el partit, 73-68. Semblava que els del Garraf ho havien aconseguit a falta de dos minuts per acabar el partit. A partir d’aquí però males accions ofensives i pèrdues de pilota van condemnar un Sitges que ja no anotaria cap més punt i perdria davant del cuer, 73-75. Tot i la derrota, els sitgetans segueixen a un partit de la quarta posició i a tres del tercer lloc.

El Bàsquet Sitges es desplaçarà a Molins de Rei el proper diumenge dia 24 de març a les 19.15h. per enfrontar-se al Bàsquet Molins A i seguir lluitant per accedir a les posicions de playoff.

Àngel, Oriol, Haro, Elies 14, Mauro, Fernando, Uros, Marcus 11, Josep 20, Boronat 15, Nacho 13 i Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 14-23  14-18  26-15  19-19