La manca d’efectivitat fa que tan sols rasquin un punt

L’equip sitgetà juga a La Granada més de 40 minuts amb un jugador més per l’expulsió del porter local

La Granada – UE Sitges. Eix

La Granada 1 – UE Sitges 1

L’empat aconseguit pel Sitges a La Granada en unes altres circumstàncies hagués estat molt bo, però en aquest cas arriba en un partit en que l’equip sitgetà genera ocasions per acabar fins i tot golejant, a la vegada que van jugar tota la segona part amb superioritat numèrica, la manca d’encert que pateix l’equip de nou torna a passar factura tot i jugar molt seriosament, reaccionant al gol encaixat als primers minuts del matx, d’aquesta manera els de Victor Doñate es col·loquen setens a la classificació a manca de 9 jornades per que s’arribi a la fi d’un campionat en el que dona la sensació que se li pot fer llarg.

El partit

El local Marc Dolcet aprofitant una indecisió del porter Ivan Vendrell posava als seus per davant als primers sis minuts de joc, després la reacció del Sitges no es deixava esperar, tenint la Geri amb un tir amb molta intenció amb refús del porter local, tot en uns minuts que La Granada tenia tres arribades amb molt de perill, el Sitges però anava controlant poc a poc el mig del camp i al minut 23 la tenia Marc Navarro que més sol que un mussol llançava alt, arribant el gol de l’empat al minut 27 en una molt bona internada d’Isaac Ximénez amb remat final de Geri, el 1-1, després el Sitges va seguir volent desequilibrar el marcador arribant amb poc més al descans.

Al minut 48 en un passi en profunditat el porter de La Granada en la seva sortida toca la pilota amb les mans veient la vermella i deixant als seus amb un jugador menys, disposant els sitgetans de molts minuts per trencar l’empat un gol que no va arribar, tot i tenir ocasions clares com la de Jano iniciada per Marc Navarro al minut 54, o el remat al pal d’Isaac Ximénez al minut 55, les més clares, en una fase del matx que conscients de les circumstàncies l’equip de La Granada va saber defensar la igualada final.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Rafa, (Alejandro Pérez 46) Sergi Carbonell, Jan Romagosa, Yago, (Karin 76) Álvaro Cardiel, Jano, Jordi Ayala, (Guillem Gracia 86) Marc Navarro, (Raul Berneda 76) Geri, Isaac Ximénez.

El Sitges rep aquest dissabte al penúltim classificat, la Pobla de Claramunt, els de l’Anoia dels 25 partits jugats ha guanyat 2, empatant 8 i perdent 15, sent un equip que marca pocs gols 49, encaixant 75, el partit que donarà inici a les 17’30 ha de servir per que el Sitges es retrobi amb la victòria al Municipal d’Aiguadolç després de la darrera ensopegada patida amb el Capellades.