El CTT Vilanova B campió matemàtic de grup

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 19-03-2019 21:39 Lectures 680
Cepero, Marsal i Milà a l’esquerra. Eix

Cepero, Marsal i Milà a l’esquerra. Eix

Jornada de descans a lligues nacionals per la disputa del campionat d’Espanya.

Els filials vilanovins tenien però partits determinants a lligues provincials.

El Vilanova B a preferent guanya per 5-1 al Badalona i és ja primer classificat matemàtic, mancant dues jornades pel final de lliga regular. Com en els darrers partits un bloc molt sòlid amb Ruiz,Carmona, Garrote que s’avancen per 5-0, només ja amb el partit resolt s’escapa el darrer punt. D’aquesta manera ja no els va caldre mirar la resta de resultats i la derrota del segon classificat el CN Sabadell que els hagués donat ja el lloc de privilegi. Caldrà ara preparar el creuament de semifinals a doble volta, partit decisiu per aconseguir les úniques dues places d’ascens a nacional que s’atorguen des de la barcelonesa, el rival serà el Badalona, que compte amb dos equips a la categoria.

El Vilanova C torna de Badalona guanyant amb un 0-6 contundent i assegurant així la posició de play-off d’ascens. Dos punts de Marsal, Milà i Cepero. Així la permanència ja es segura, en una lliga molt igualada i queda veure al play-off si podran assolir una plaça d’ascens a preferent.

Perd el Vilanova D a Parets per 4-3. Partit que arriba al dobles perdut al cinquè set per 11-9. Els vilanovins doncs es queden a dos punts de l’ascens matemàtic, que aconseguien si guanyaven el partit. Un punt de Masegosa, Encuentra i Mestres, en un partit maratonià i emocionant.

Els vilanovins salven l’average, fet que encara podria tenir molt valor. Quedant dos partits si en guanyen un assoleixen l’ascens.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres