El pitjor final

El Sitges-Suburense juga una fluixa part reaccionant a la segona igualant el marcador però cau a manca de tres minuts del final amb el gol de rebot

Plantilla del CF Sitges-Suburense. Eix

CAJ Chacarita 3 – CF Sitges-Suburense 2

Derrota inesperada del Sitges-Suburense al camp del que fins les hores era cuer, el Club Atlético Chacarita Juniors, en un partit en que l’equip sitgetà va gaudir d’ocasions clares per fer-se amb el partit,  errant fins i tot un penal amb el 0-0. Dos gols, el primer al darrer sospir per anar al descans i un altre als segons de la represa del Chacarita fa que l’equip sitgetà jugui a contrarellotge fent el més difícil empatar a dos, quan tenien però el punt al sac el futbol no és gens just amb l’equip de Xavi Hereu que després de fer un super esforç, a manca de dos minuts per la fi arribava la jugada que els deixava glaçats del tot, amb el gol que donava el triomf al Chacarita

El partit

Tot i jugar uns primers 45 minuts molt fluixos el Sitges-Suburense va poder posar-se per davant gaudint d’un penal per mans dintre de l’àrea en que Xavi Enrique no va poder materialitzar refusant el porter, fent bo la dita que el que perdona acaba pagant, el Chacarita s’avançava al marcador en una pilota penjada al minut 45.

El segon el van fer al primer minut de la represa, a partir d’aquí reaccionava l’equip de Xavi Hereu generant fins 10 ocasions clares, així com dos pilotes als pals, el primer gol que entrava dintre del partit als sitgetans el va fer Pau Almirall al minut 81, fent el de l’empat Javi Aroca al 84 disposant encara de més pilotes per poder decantar la balança, quan semblava que l’empat era un fet arribava el tercer local aprofitant un rebot al minut 88 i d’aquesta manera sortia derrotat en un enfrontament que van poder guanyar, empatar però que al final no sumaven res.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Guillermo, Bruno, Guillem Diaz, Javi Aroca, Albert Durango, Xavi Enrrique, (Adrià Comi 46) Viñola, Kevin Amate, Pau Almirall, Gerard i (Marc Jornet 46).

El Sitges Suburense rep aquest diumenge el Gornal, tercer classificat amb 52 punts, dels 25 partits jugats ha guanyat 16, empatant 4 i perdent 5, sent l’equip més golejador del grup amb 75 i el tercer menys golejat amb 34, l’hora d’inici les 17 hores.