Toca aixecar-se i seguir lluitant

L’equip de Carles Busquet ara és quart a la taula per sota de l’Espanyol i per sobre del Reus Esportiu però tots tres amb 52 punts

Lleida Llista 5 – CPS Sitges 3

El Lleida Llista posava fre al CPS Sitges al que guanyava per 5 a 3 i d’aquesta manera trencava una ratxa de cinc victòries consecutives dels sitgetans, l’equip d’en Carles Busquet va tenir moltes dificultats en la seva adaptació a la pista, costant  molt agafar el ritme a l’hora de rodar la bola tot i això l’equip va disposar d’ocasions per guanyar però va faltar encert de cara a porta, una derrota que ha de servir per trepitjar de peus a terra deixant clar que es tracta d’un grup, aquest el B, molt complicat, és cert que la temporada fins ara de l’equip és molt bona però encara ha de millorar més per aconseguir l’objectiu.

El partit

L’equip es va trobar incòmode e insegur sobre el parquet, en aquesta primera part és cert que van sortir jugades però amb poc encert, carregant-se de faltes, 7, al no estar fins en defensa s’avançava el Lleida però Sergio empatava de penal, però es va arribar al descans amb un favorable 2 a 1 pels Lleidatans.

A la segona part l’equip va sortir mes fort intentant ser el Sitges d’aquets darrers partits, reaccionant i remuntant amb gols d’Isaac i Sergio, posant el 2-3, l’empat dels locals va comportar un pas enredera de l’equip, mentre que a partit d’aquí el Lleida Llista es van sentir molt còmodes posant el que a la fi fou el 5 a 3, jugant a la desesperada es va gaudir de ocasions però el marcador ja no es va bellugar.

CPS Sitges: Aguilar, Gerard, Ferran, Raven, Jorge, Sergio, Sabater, Isaac, Rubèn i Millán.

El primer equip del CPS Sitges rep aquet dissabte al pavelló de Pins Bens al Bell-lloc, 11è a la taula amb 28 punts, dels 23 partits jugats ha guanyat 8, empatant 3 i perdent 11, amb 75 gols a favor i 93 encaixats, l’hora d’inici les 17 hores.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 16 i 17 de març de 2019

Juvenil: CPS Sitges “regarsa.com” 5 – HC Valls 1. (Lliga Copa Federació)

Prebenjamí: CH Prat A 3 – CPS Sitges 0. (Lliga Campionat de Barcelona)

Benjamí: UE La Garriga A 12 – CPS Sitges 2. (Lliga Copa Barcelona)

Sènior B (2ª Catalana): CP Vilanova – CPS Sitges “regarsa.com”. (Partit suspès al minut 2 de la 2ª part per lesió de l’àrbitre. Resultat fins aleshores 5-2 – 23ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Sènior A (1ª Catalana): Lleida Llista 5 – CPS Sitges “New Ricky’s” 3. (23ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Horaris dels partits de la jornada: 22, 23 i 24 de març de 2019

El calendari dels partits, dels equips del CPS Sitges, per la propera jornada: 22, 23 i 24 de març de 2019, és el següent:

Divendres, 22 de març de 2019

– Partits que es juguen com a visitant:
Sènior B (2ª Catalana): CP Riudoms – CPS Sitges “regarsa.com”. (A Riudoms a les 21:45h – 21ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Dissabte, 23 de març de 2019

– Partits que es juguen com a local (Pavelló de Pins Vens):
Sènior A (1ª Catalana): CP Bell-lloc – CPS Sitges “New Ricky’s”. (A 17:00h – 24ª jornada Lliga de 1ª Catalana)
Benjamí: CPS Sitges – FC Martinenc C. (A les 18:30h – Lliga Copa Barcelona)
Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” – HC Valls. (A les 19:45h – 24ª jornada Lliga de 2ª Catalana)
Prebenjamí: Igualada HC A – CPS Sitges. (A Igualada a les 13:00h – Lliga Campionat de Barcelona)

Diumenge, 24 de març de 2019

Juvenil: CEH Sabadell – CPS Sitges. (A Sabadell a les 09:00h – Lliga Copa Federació)