Victòria del Patí Vilanova a Taradell

El Vilanova desprès d'un primer temps amb poc ànim fa una segona part excel·lent i s'emporta els tres punts que el deixen a tocar els llocs d'ascens

Victòria del Patí per dos gols a tres davant el C.P. Taradell en el partit corresponent a la 19ena jornada de l’Ok Lliga Plata i que s’ha disputat en el Pavelló El Pujoló de la vila osonenca.

Victòria  merescuda d’un Patí que tornarà a estar a l’aguait de les places que donen l’ascens de categoria, i que amb els punts d’avui, matemàticament (pràcticament ja la tenia garantida feia setmanes) aconsegueix la permanència -objectiu prioritari de la temporada- i no sols amb total i absoluta comoditat sinó amb possibilitats reals, com hem apuntat, de saltar a l’Ok Lliga Masculina.

El partit ha tingut dues part ben diferenciades. En la primera, com sembla estiguem abonats, al Patí li ha costat entrar en l’encontre, i en la que els locals s’han avançat en el minut 10. Fins pràcticament en els darrers minuts el Vilanova no s’ha despertat i ha començat a portar perill a la porteria local, aconseguint l’empat a manca de 3 minuts. Quan pensàvem que aquest resultat fos definitiu Molera a manca de 50 segons avançava als locals.

Només començar la segona part Aguilar feia l’empat i Muntané en el minut 10 feia el definitiu gol de la victòria. El Patí controlava el partit, mentre que els locals jugaven més amb el cor que amb el cap amb el crono en contra, i jugant bona part dels dos minuts finals sense porter. El patí podia haver arrodonit el marcador faltant 21 segons amb la falta directa per acumulació que no ha transformat.

En resum, un Patí Vilanova que ja ha complert amb escreix  l’objectiu que s’esperava d’ell a l’inici de la temporada i que ara lluitarà per arrodonir-la.

FITXA TÈCNICA

PIsta.- Pavelló Municipal Taradell “El Pujoló”

C.P. TARADELL( 2,0) .- Dalmau, Genís, Casadevall, Molera, Soler (cinc inicial) D. Rodriguez, Benito, X. Soler

C.P. VILANOVA ( 1-2) .-Pol Ferrer, Gual, Garrido, Muntané, Aguilar (cinc inicial) Vergés, Cuevas, Gil

ARBITRES: Srs. Amezaga i J. Martinez

GOLS: 1A PART; 1-0  Soler (min 10); 1-1 Vergés (min 22); 2-1 Molera (min 24); 2A PART: 2-2 Aguilar (min 3); 2-3 Muntané (min 10)