Remunten un 0-2 i els punts es queden a casa

Als darrers minuts del matx Sergi Carbonell pateix una topada amb un jugador visitant i es lesiona amb una luxació al colze esquerra

UE Sitges– CF La Pobla de Claramunt. Eix

UE Sitges 5 – CF La Pobla de Claramunt 4

L’UE Sitges amb remuntada inclosa patint més del previst es fa amb el partit davant el penúltim classificat, La Pobla de Claramunt. L’equip de Victor Doñate d’aquesta manera es retroba amb el triomf després de dos encontres sense fer-ho, això si, amb moltes dificultats per desfer-se d’aquest conjunt que encara no sap que és guanyar a camp contrari, l’equip sitgetà però que contava fins a 10 baixes del tot significatives i malgrat la situació que pateix  donava la cara en tot moment acaba guanyant un enfrontament que havia començat perdent.

El partit

De penal s’avançava La Pobla de Claramunt al minut 18, fent el segon un minut després, en un tres i no res i amb poca proposta futbolística en menys de 20 minuts els visitants dominaven al marcador per un 0-2, un fet poc lògic, és cert que poc a poc va reaccionar l’equip de Victor Doñate escurçant diferencies, primer David Ayala al minut 28, fent el segon Álvaro Cardiel instants abans d’arribar al descans amb 2-2 al marcador.

Donant més que un pas endavant el Sitges anava guanyant terreny amb un Pobla de Claramunt que començava a patir, al primers cinc minuts de la represa Marc Navarro amb el seu gol posava als seus per davant amb el 3-2, fent el quart un minut després en Xavi Rodríguez, la remuntada era un fet, per fi el Sitges se sentia còmode fins que amb el seu tercer gol tornaven a posar pals a les rodes els visitants amb mes empenta que qualitat, el cinquè del Sitges arribava després d’una molt bona jugada d’atac amb remat final Marc Navarro, fent el quart els visitants en els darrers minuts amb tot els canvis fets pel Sitges i sense recanvis, una topada en la lluita per la pilota es portava la pitjor part el jugador del Sitges en les acaballes del partit Sergi Carbonell, al que se li va sortir el colze esquerra, un cop assistit a l’Hospital Sant Camil tindrà per uns dos mesos en la seva recuperació, afegint més baixes a un Sitges en quadre, veient la vermella també Javi Marin en el darrer instant, aquest dimarts veurem com el seu capità, en Geri Durany, s’incorpora per reforçar a la Juve a falta de 8 jornades per la fi en la seva lluita per la promoció.

UE Sitges: Xavi Garcia, Bruno, (Guillem Gracia 64) Álvaro Cardiel, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Geri, Sergi Carbonell, Jorge  Ayala, (Javi Marin 78) Jano Ramos, Yago Arenas, Marc Navarro i (Albert Duran 81).

Un Sitges en quadre, mermat per les baixes juga aquest dissabte al camp del tercer classificat, el Moja, amb la intenció d’aturar la ratxa que porta l’equip alt penedesenc, els de Lora dels 26 partits disputats ha guanyat 18, empatant 5 i perdent 3, és l’equip més golejador amb 80 gols, així com el quart  menys golejat amb 36, l’hora d’inici les 19 hores.