El Bàsquet Sitges torna a perdre de dos punts i s’allunya de la quarta plaça

El conjunt sitgetà es despenja de la part alta de la classificació després de realitzar una primera part molt fluixa

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 21a.

Bàsquet Molins A 64 - CB Sitges 62

Per segon cop consecutiu els del Garraf entraven adormits al partit i rebien vint-i-cinc punts en els primers deu minuts. En atac l’equip funcionava prou bé però a darrera la defensa era molt permisiva, només es van cometre tres faltes en aquest primer temps, i facilitava molt l’atac dels locals. Inici del segon període i l’equip no aconsegueix capgirar la dinàmica, parcial de 10-3 i màxim avantatge del Molins, 33-21. A partir d’aquí, tímida reacció del Sitges de la mà d’Omar, però les sensacions eren massa semblants a la derrota del partit anterior. El resultat a la mitja part era de 38-31. Xerrada als vestidors i sortida espectacular del Bàsquet Sitges que deixa al conjunt local amb només punts anotats al tercer període i capgira el resultat 47-49. Mínim avantatge per afrontar els últims deu minuts. La dinàmica però segueix sent la mateixa i parcial de 0-6, per aconseguir el màxim avantatge del partit, 47-55. Minut obligat, demanat pel Molins i desconnexió total d’un Bàsquet Sitges que va deixar de fer tot allò que li havia permès remuntar el partit. Un seguit de males accions en atac, combinat amb l’encert local des de la línia de tres punts, fan que el partit arribi empatat a falta 30 segons per acabar el partit, però amb possessió pel Sitges. Una fatídica pèrdua de pilota i la posterior cistella avancen el Molins 64-62. A falta de menys de deu segons els del Garraf aconseguien llançar a cistella però ni el tir, ni el posterior cop de dits en el rebot van trobar fortuna. Derrota doncs dels sitgetans que ara són sisens a dos partits del quart, quan només resten cinc partits per finalitzar el campionat. El proper partit serà dissabte 30 de març a les 18h al pavelló de Pins Vens on el Bàsquet Sitges s’enfrontarà al primer classificat, el C.B. Ripollet A – Aíbaba Restaurant.

CB Sitges – Europe Basquetball Academy: Oriol, Haro 13, Elies 7, Marcus 4, Josep 3, Boronat 17, Nacho 10 i Omar 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  23-18   15-13    9-18   17-13