Judo

Gran resultats pel Judo Olèrdola a la Súper Copa de Catalunya

Els judoques de l'escola de Judo Olèrdola. Eix

El passat dia 23 de març es va celebrar a Coma-ruga la Súper Copa Catalunya de Judo Infantil i Cadet amb la participació de 9 judokes del  Club Judo Olèrdola.

En la categoria cadet la Irene Romero es proclamava campiona, classificant-se així, juntament amb la Júlia Queraltó, per a participar al Campionat d’Espanya que es celebrarà a València el proper 27 d’abril.

L’Adrià Pérez es penjava la plata i l’Ivan Moroz assolia la tercera posició, l’Andrea Romero en Nil Colomé i l’Eloi LLosas, tot i fer una molt bona competició, no van poder classificar-se.

D’altra banda, en la categoria infantil en Derek Romero es penjava el bronze, l’Ivan Mata es va retirar per lesió i l’Alba Lara no va poder fer podi.