Decideixen per la via ràpida

CPS Sitges 6 – CP Bell-lloc 2

L’equip de Carles Busquet suma la 14ena victòria del que va de campionat, la 8ena a casa

El CPS Sitges no tenia pietat amb al Bell-lloc al que golejava per 6 a 2, l’equip de Carles Busquet no va voler sorpreses saltant a la pista amb una marxa més, deixant el partit vist per sentencia en la primera part del matx. Un CPS Sitges que s’aixecava i de que manera de la derrota patida a la pista del Lleida Llista jugant un partit molt seriós, demostrant que ara per ara l’equip mostrava la seva superioritat  davant un Bell-lloc que posava molta voluntat però que va rebre un sis.

Un Sergio en plan golejador va ser tot un malson per l’equip visitant i sobretot en defensa posant el primer gol al minut 5 en una magnifica jugada d’atac, un minut després en una magnifica assistència de Gerard Camarasa de nou Sergio posava el 2-0, en ple festival de joc local de nou Sergio la posava dintre fent el tercer de l’equip i particular, posant el 4-0 Isaac Martínez després d’un desequilibri aconseguit per l’equip sitgetà arribant amb aquest marcador al descans.

Baixaven un xic el ritme l’equip sitgetà a la segona part, tot i això Sergio al minut 32 tornava a veure porta posant la maneta al marcador, escurçant diferencies al 34 posant el 5-1 el Bell-lloc, al minut 45 després de 10 faltes d’equip Isaac Martínez posava el sisè de l’equip sitgetà, ja en els darrers tres minuts de l’enfrontament el Bell-lloc amb el seu gol deixava el resultat final de 6 a 2 en un partit en que el fort ritme posat pel primer equip del CPS Sitges ja deixava sentenciat el partit als primers 25 minuts de joc.

CPS Sitges: Aguilar, Raven, Sergio, Sabater, Gerard Camarasa, Rubèn, Aitor, Isaac Martínez, Ferran Ortoll i Dani.

Aquest diumenge el CPS Sitges es desplaça a la pista d’un Igualada que ve de guanyar a la del Vila-seca, els de l’Anoia son 10ens a la taula amb 35 punts, dels 24 partits jugats han guanyat 11, empatant 2 i perdent 11, amb 78 gols a favor i 89 encaixats, en el que serà un enfrontament del tot complicat pel Sitges molt conscient dels tres punts en joc, l’hora d’inici les 19 hores.

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 22, 23  i 24 de març de 2019, són els següents:

Sènior B (2ª Catalana): CP Riudoms 7 – CPS Sitges “regarsa.com” 1. (21ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Sènior A (1ª Catalana): CP Bell-lloc 6 – CPS Sitges “New Ricky’s” 2. (24ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Benjamí: CPS Sitges 9 – FC Martinenc C 6. (Lliga Copa Barcelona)

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” 4 – HC Valls 5. (24ª jornada Lliga de 2ª Catalana)

Prebenjamí: Igualada HC A 3 – CPS Sitges 1. (Lliga Campionat de Barcelona)

Juvenil: CEH Sabadell 1 – CPS Sitges 6. (Lliga Copa Federació)