Malgrat la derrota bona feina del CNB Vilanova SMA

Victòria treballada del sènior femení contra el Bàsquet Roquetes

Bàsquet Roquetes - CNB Vilanova SFA. J. Olmos

CB Odena 80- CNBVilanova 77

Dissabte a la tarda el sènior vilanoví visitava la pista d’un rival directe en la lluita pel segon lloc a la classificació, a priori partit intens, a posteriori un espectacle de 45 minuts.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Miki i Caelles. Consigna clara, i potser contraproduent, de parar el millor jugador local. Molts nervis per part dels dos equips, joc poc fluït, poc encert de cara a cistella, els jugadors acusen la importància del matx. S’arriva a final del quart amb un 11-16 força esperançador gràcies a un bon últim minut de Dídac i Burci.

Anotar és difícil, la intensitat defensiva dels dos equips espectacular. Però els grocs encadenen bones accions en atac i arriben a tenir bones diferències al lluminòs. Al darrer minut del quart una de les claus del partit, Caelles anota un triple que col.loca als del Garraf cinc punts per sobre (29-34), però en caure trepitja el seu defensor, la banqueta es queda glaçada, cop molt dur pel pívot i pel grup. Els locals aprofiten el desconcert i aconsegueixen marxar al descans amb empat (35-35).

Tercer quart d’intercanvi de cistelles, canvis de lideratge al marcador constants. Tots dos ofereixen bon joc, les defenses aconsegueixen fer esgotar les posessions. Carlos comença a afinar la punteria, però els locals també responen. Final del quart, 57-56, tot per decidir.
Darrer quart amb pes a les cames, amb tots dos equips força carregats de faltes, i una tensió (en cap cas mal canalitzada cap a la antiesportivitat) que també va incidir en el resultat. Els grocs aconsegueixen agafar quatre punts d’avantatge a meitat del quart, però els d’Odena fan una gran lectura ofensiva i anoten varies cistelles a final de possesió que colpejen els grocs. Javi col.loca un punt per davant (68-69) al darrer minut, però de nou els verds amb una cistella i dos tirs lliures prenen la capçalera (72-69). Carlos anota un triple que només ell es capaç d’anotar a falta de vuit segons, gran defensa i el partit a la pròrroga.

Sortida increible dels locals que amb un parcial de 6-0 creuen deixar sentenciat el partit, però els visitants tornen a col.locarse a un punt al darrer minut (78-77), però la moneda havia de caure d’un costat i va caure del local. La moneda cau d’un costat o d’un altre, molts factors hi influeixen, controlables i no controlables, i està clar que l’Odena és el just guanyador del partit. 80-77, gran partit i lectura feta per part dels vilanovins. Seguiran treballant perquè la moneda caigui del seu costat. Orgull de grup, dels dotze que van jugar i dels dos que no ho van fer, malgrat la derrota molt bona feina de tots, i sabeu que...seguim.

CNBVILANOVA: SUGRI (1), ALEX, NIL (4), VARGAS (3), GUILLAUMES (3), COLLADOS (4), JAVI (5), DIDAC (9), BURCET (15), CAELLES (12), CARLOS (20) i MIKI (1). GALI i MATEO fent equip.

Després de tres derrotes consecutives, el Sènior Femení afrontava el partit contra el Bàsquet Roquetes amb varies baixes. Únicament disposàvem de dues jugadores interiors. Vam poder comptar amb  la gran ajuda de la júnior base Júlia Güell, però no amb la Sots-21 Judith Collados, que es va lesionar en un dit de la mà, en el seu partit anterior.

El primer, segon i quart període van ser calcats, on les jugadores vilanovines obrien diferencies en el marcador amb tres parcials,  que ens donaven marge per afrontar el partit amb certa tranquil·litat. 12p, 13p  i 15p van ser els parcials durant els períodes comentats.

No obstant, durant el tercer quart, les rivals veïnes (també amb baixes sensibles) van posar en perill la victòria visitant, fins a posar-se a 7 punts de diferència (27-34). Destacar el bon partit de la jugador local amb el dorsal 21, que va ser la màxima anotadora del partit amb 19 punts (amb 5 triples).

Per part de les vilanovines, destacar la bona concentració defensiva de les Ako i l’anotació per part de totes les jugadores de camp.

Aspecte a destacar també, va ser la capacitat de jugadores (com Clara i Noèlia)  per jugar en  posicions a les quals estan poc habituades a jugar.

Pròxim partit diumenge 31 de març a les 18:00 h, on rebem el C.B. Martorell amb el repte de seguir sumant victòries.

Jugadores: Júlia G., Natàlia, Noèlia, Clara i Noemi (5 inicial) - Tània, Júlia P. i Eli.

Parcials: 9-14 / 6-14 (15-28) // 14-13 (29-41) / 10-17 (39-58)