El Ribes no pot amb la solidesa de l'Àguiles

Molt bé li havien de sortir les coses al Bàsquet Ribes en la seva visita a Santa Coloma de Queralt per fer una cosa que encara no ha fet ningú aquest any: guanyar.

El CB Àguiles s'ha mostrat durant tota la temporada com un equip molt dur com a local, capaç de controlar el ritme del partit sigui quin sigui el rival i de saber aprofitar el factor pista quan ha hagut d'afrontar rivals ajustats.

El Ribes, altre cop en inferioritat a ambdues zones, no va inquietar-los en cap moment.

Després d'una sortida dèbil (15-6, minut 8), la reacció al segon quart va brillar per la seva absència, deixant el partit a les mans del rival (37-22 al descans). Al segon temps, els de Toni Segarra no van ser capaços ni de mantenir el rival sense anotar regularment ni de signar un parcial ofensiu que els permetés ficar-se al partit o com a mínim lluitar per l'average de 13 punts que portaven del partit d'anada.

Si bé és cert que la imatge de la segona part va ser millor, l'equip necessitarà aquest dissabte més constància i duresa per guanyar el CB Sant Boi. L'equip del Baix Llobregat sí que va ser capaç la setmana passada de fer el que semblava impossible: derrotar l'Almeda al seu pavelló. Una victòria ribetana els permetria seguir lluitant pels llocs capdavanters.