Derrota gens justa

L’equip sitgetà mereix com a mínim l’empat però suma la 12ena derrota en el que va de campionat

CF Sitges-Suburense – CF Gornal. Toni Muñoz

CF Sitges-Suburense 1 – CF Gornal 2

El Sitges-Suburense acaba perdent a domicili davant un Gornal que lluita per assolir categoria. L’equip d’en Xavi Hereu veu com rep un gol per part, desperta sobretot a la segona meitat i acaba posant contra les cordes a l’equip barceloní, arribant als darrers instants demanant el temps, d’aquesta manera el futbol torna ser injust amb l’equip de Sitges, que jugant molt seriosament i aturant la proposta futbolística d’un Gornal amb molta qualitat no suma, sortint derrotat un cop més a casa.

El partit

El gol encaixat del Gornal al minut 8 a pilota aturada després d’un servei de corner i de cap va descol·locar als primers compassos a un Sitges Suburense que li va costar i de que manera entrar en el joc, sobretot a la primera mitja hora, després és cert que l’equip reaccionava de la millor manera, estant molt a prop d’empatar Guillem Viñola.

L’equip però va trobar el camí a la segona meitat amb un Comí que es va convertir amb el malson de la defensa visitant, a la vegada que la referència amb Javi Aroca en atac dels sitgetans, potser l’àrbitre va ser massa rigorós xiulant penal una lluita de pilota de Kevin aprofitant els visitants per posar el 0-2 després el Sitges donava un gran pas endavant generant ocasions però amb poca punteria de cara a porta, el gol del Sitges arribava al minut 83 d’un xut d’Aroca que toca en un contrari, posant molta emoció en el tram final amb 1-2 però tot i que es va buscar com a mínim un empat que ja no va arribar.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Guillermo, (Raul Barneda 46) Bruno, (Joel Linares 82) Guillem, Albert, Xavi Enrique, (Pau Almirall 75) Viñola, Adrià Comí, Kevin, Javi Aroca, Guillem Fonoll i (Abdón Vidal 75).

El Sitges-Suburense viatja aquest diumenge al camp del Iberia, conjunt classificat quart a la taula amb 54 punts, dels 26 partits jugats han guanyat 17, empatant 3 i perdent 6, amb 65 gols marcats i 39 encaixats, el partit es jugarà a partir de les 12 hores.