Massa càstig per un Sitges que no es va arronsar en cap moment

La manca de jugadors del Sitges-Suburense fa que l’equip no es presenti a jugar al camp del Iberia

AE Moja 4 – UE Sitges 1

L’equip sitgetà tot i anar enredera al marcador  controla pràcticament la segona part encaixant els dos darrers gols al últims deu minuts.

Missió impossible per l’UE Sitges en el seu pas per Moja, l’equip plegat de baixes va saber lluitar-li al conjunt que entrena Manel Lora que amb aquest porta 13 jornades sense conèixer la derrota, a la vegada conscients de que una victòria davant l’equip de Victor Doñate els col·locava segons a la classificació depenent d’ells mateixos a falta de set jornades per aconseguir com a mínim jugar la promoció, tot i això és cert que l’equip sitgetà sense  tenir sort amb les lesions de Marc Navarro al primer quart d’hora i la de Yago Arenas al minut 55 li va saber jugar a un Moja un xic sorprès, encaixant els dos darrers gols d’una manera poc justa a partir del minut 80.

Amb molt de ritme jugaven els primers minuts l’equip local amb la necessitat de obrir forat a un Sitges ben col·locat al terreny de joc, generant arribades amb molt de perill però amb poc encert, s’avançava però el Sitges amb gol de Marc Martínez al minut 13 en una molt bona jugada d’atac, empatant dos minuts més tard el local Roger Parellada al minut 15, tot i això reaccionava d’una manera organitzada l’equip generant dos clares pilotes de gol, estant molt encertat el porter altpenedesenc, el segon gol de Roger Parellada va servir per posar al Moja amb el 2 a 1, quan més va pressionar l’equip va saber controlar les escomeses dels locals pràcticament tota la segona meitat, el Sitges que poc a poc començava a trepitjar l’àrea del Moja, la sortida del terreny de Yago Arenas per lesió, la segona que patia el conjunt sitgetà després de la de Marc Navarro als primers minuts, li va fer molt de mal que tot i saber-li jugar frenant el seu joc d’atac no va poder ja que amb els gols d’Alex Campo i de David Cugat l’equip queia per un resultat massa excessiu després de donar en tot moment la cara al partit.

UE Sitges: Xavi Garcia, Bruno (Edgard Fontiveros 46) Álvaro, Cardiel, Jan Romagosa, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Isaac Ximénez, Jorge Ayala, (Albert Durango 75) Jano Ramos, (Javi Aroca 75) Yago Arenas, (Bruno Noguero 55) Marc Navarro i (Guillem Gracia 16).

Amb la necessitat de recuperar jugadors al llarg de la setmana el Sitges afronta aquest enfrontament rebent al Montserrat Igualada, 12è a la taula amb 29 punts, els de l’Anoia dels 27 partits jugats ha guanyat 8, empatant 5 i perden 14, amb 58 gols a favor i 60 encaixats. L’equip de Victor Doñate 8è a la taula amb 42 punts te com objectiu sumar de tres en tres amb la intenció d’acabar lo millor possible el campionat. L'hora d´inici les 17´30.

Amb la disposició de tan sols sis jugadors per afrontar el difícil compromís al Camp del Iberia, el Sitges Suburense no es va desplaçar aquest diumenge a jugar el seu partit, si ho va fer una representació encapçalada pel seu president Jordi Martínez amb un dels delegats, Kike Costa, el tècnic Xavi Hereu així com tres jugadors de l’equip i així comunicar d’una forma directa l’absència de l’equip degut a la manca d’efectius.

Amb la necessitat de recuperar jugadors per disposar amb suficients efectius degut a la difícil situació que passa l’equip la possible fusió de la Joventut Ribetana al Sitges i el futur incert d’aquest segon equip genera moltes dubtes que farà molt complicat les sis jornades que resten, tot i això l’equip rep en aquesta 27ena jornada al Poble Sec Unió Esportiva, 14è a la taula amb 23 punts, dels 27 partits jugats han guanyat 6, empatant 5 i perdent 16, l‘hora d’inici les 17 hores.