El Bàsquet Sitges cau per un punt davant del primer classificat

CB Sitges - C.B. Ripollet A. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 22a.

CB Sitges – Europe Basquetball Academy 77 - C.B. Ripollet A 78

Després de dues jornades perdent amb els equips de zona de promoció de descens, Molins i Cotonificio, aquesta setmana visitava Pins Vens el líder, Ripollet. És el que te estar en terra de ningú, com a mínim fins aquesta jornada 22, reps pels dos costats, dels que lluiten per l’ascens i dels que lluiten per fugir del descens.

Amb un plantilla molt justa, on aquesta setmana a més a més de la baixa de l’Urus, s’hi sumava la del David Haro, just quan el base/escolta estava en el millor moment anotador, teníem la visita del líder que sols havia perdut 5 partits. Res podia fer pensar que el Sitges amb aquest panorama plantaria cara al primer classificat.

La primera sorpresa va ser el cinc inicial amb el Jugador del “Sènior B” Oriol Camprrubí que va anotar dos triples i va fer 8 punts amb un molt bon bàsquet. I un altre jugador destacat va ser Elies Velasco i amb tot això es marxava als vestidors amb empat a 39.

Els cinc primers minuts del tercer quart també varen ser igualats fins el 49-48 però el Sitges encaixaria un parcial de 1-14 i el marcador, 50-62, semblava ser la sentència del partit. El final del tercer període acabaria 56-68. El Sitges en el darrer quart es va posar a defensar de veritat i aconseguiria reduir les diferències fins el 73-74 amb un triple de Marcus i el 75-76 amb llançaments de personal de Josep, a un minut pel final. Els del Garraf només permetrien anotar al líder 10 punts en tot l’últim quart però les males seleccions de tir en aquest darrer minut i alguna decisió arbitral desencertada, una mica protectora cap el MVP de la categoria, el jugador del Ripollet, Roger Vilanova, van fer claudicar el Sitges davant el líder per un punt 77-78.

El basquet Sitges després d’aquestes tres darreres jornades consecutives amb derrota es el sisè classificat amb un sol partit guanyat més que un grup de 4 equips que es juguen la darrera posició de play off de descens (AESE, Castellar, Sabadell i Reus). La propera setmana abans de l’aturada de Pasqua, el Sitges visita la Pista del Bàsquet Pia Sabadell, el partit es jugarà diumenge a les 18:00 hores. Ànims Sitges a per la victoria.

Oriol 8, Haro , Elies 17, Mauro 2, Uros, Marcus 11, Josep 12, Boronat 18, Nacho 9, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  19-24  20-15  17-29  21-10