L’arbitratge no va ser decisiu, l’Olesa just vencedor

Bona victòria del femení del CNBV AKO contra el Martorell

CNBV AKO - C.B. Martorell. Eix

CNB Vilanova 56- Nou Basquet Olesa B 61

Diumenge el sènior vilanoví rebia l’Olesa, part baixa de la classificació, després de la dura derrota a Òdena de la darrera jornada. Calia veure la resposta dels grocs.

Sortida amb Lluis, Alex, Carlos, Sugri i Collados.

Ben aviat es va veure que els del Garraf no estaven dins el partit. Poca intensitat defensiva, mala lectura en atac i una actitud que no es corresponia amb la importància del partit. Així s'arribava al final del primer quart amb un escarransit 13-10.

Al segon quart va seguir la mateixa tònica, però l’encert des de mes enllà de sis vint-i-cinc permetia als locals mantenir les diferències, davant d’un rival molt més intens i ficat al partit. Mitja part 30-25.

Els grocs semblen reaccionar a l’inici de la represa, i en quatre minuts col·loca un 40-29 al lluminós que sembla posar les coses a lloc. Però és aleshores quan els vilanovins s’obliden de jugar i es centren en l’arbitratge. Final del quart amb un ajustat 42-40, i la sensació a la banqueta local és difícil d’explicar. Mal arbitratge? Potser si. Decisiu? Segur que no.

Darrer quart, nervis. Els locals intenten augmentar la intensitat defensiva però el fet de no haver defensat els tres primers quarts passa factura. Els col·legiats no permeten cap contacte per part dels vilanovins (dotze faltes davant les tres dels visitants en el darrer quart), els de groc no juguen a res i agafen una actitud que no porta a res bo, una actitud lamentable i d’equip petit, a més de ser una falta de respecte per l’equip rival, que va fer un autèntic partidàs i va demostrar una seriositat i implicació que no correspon al seu lloc a la classificació. El parcial dels darrers deu minuts parla per si sol, 13-21. Final del partit 55-61 i els grocs poden haver tirat per terra la feina de tota la temporada. Quatre partits per acabar la temporada i dinàmica perillosa que cal trencar quan abans millor.

Després de la crítica a l’equip (a tot, jugadors i tècnics) cal fer un apunt. L’arbitratge no va ser decisiu, l’Olesa just vencedor. Res a dir sobre el criteri, cadascú té el seu i no ens pertoca a nosaltres jutjar-lo. Ara bé, actitud provocativa, de poca educació i de menyspreu constant no és lícita i això és una opinió de qui escriu la crònica, i del 80% de gent que va veure el partit.

A seguir

CNB VILANOVA : SUGRI, ALEX (6), NIL (5), VARGAS (3), GUILLAUMES (2), GALI (4), COLLADOS (4), JAVI (2), DIDAC (12), BURCET (6), CARLOS (11) i MATEO

Salva Pastó

Bona victòria del femení del CNBV AKO contra el Martorell

Nova victòria, ara contra el C.B. Martorell. Ja tenim 13 victòries de les 16 que tenim com l'objectiu.

El partit va començar fred per part de les vilanovines, que fins al minut 7 no vam encistellar cap bàsquet de jugada. Però un parcial de 8-0 va fer caure el primer quart del nostre cantó.

El segon quart seguia amb la mateixa tendència. Parcial de 17-2 a favor (amb 3 triples consecutius de Julia P, Yoyi i Noèlia) que van obrir un forat en el marcador fins al 31-13 al minut 8 del segon període.

A partir d'aquí, intercanvi de cistelles durant tot el tercer quart, en el que vam mantenir la distància de 14 punts.

I al darrer quart, el rival va elevar la intensitat, però les grogues vam controlar el marcador fins a arribar a la victòria per 7 punts, la qual cosa ens dóna el bàsquet "average", important per aconseguir la quarta posició que actualment ocupem.

Destacar l'alt percentatge en tirs lliures aconseguit (22 de 30).

Pròxim partit i últim abans de l'aturada de Setmana Santa, diumenge 31 de març a les 19:00 h, on hi haurà derbi a casa del C.B. Cubelles. A intentar seguir sumant.

Jugadores: Clara, Júlia P., Natàlia, Noèlia, i Noemi (5 inicial) - Tània, Raquel, Yoyi i Eli.

Parcials: 14-11 / 22-11 (36-22) // 15-15 (51-37) / 14-21 (65-58)