El Patí Vilanova perd a Palafrugell i diu adèu pràcticament a l'ascens

El Vilanova va jugar amb la baixa per sanció d'Aguilar

El Palafrugell ha derrotat al C.P. Vilanova per 7 gols a 4  en el partit corresponent a la 21èna jornada de l'OK Lliga Plata disputat ahir al vespre a Palafrugell.

Destacar que el Patí es presentava amb la baixa important de D. Aguilar, sancionat amb tres partits pels incidents al final del partit de la setmana passada davant el Manlleu. No entrarem a valorar aquesta dura sanció al jugador vilanoví, però si que hagi quedat sense càstig  (sols una amonestació) el jugador osonenc promotor en part pel seu comportament provocador dels incidents finals.

Amb aquest resultat lligat amb els que es van produir en la resta de partits, el Patí diu pràcticament adéu a les seves aspiracions a l’ascens. Malgrat tot ens podem sentir satisfets de la campanya de l’equip d’Alexis Castro, que es podrà dedicar a preparar un equip competitiu per la propera temporada en la que amb un nou format ens trobarem amb una competició poc sostenible econòmicament i amb una competivitat a hores d’ara amb forces interrogants.

Del partit dir que el Palafrugell és just guanyador, especialment per la seva efectivitat en atac i que en la primera part va ser molt equilibrada en el marcador, que va obrir el Patí en el minut 10 desprès que els locals no transformessin dos penals. El marcador es va anar movent alternativament i va arribar al descans amb avantatge local de 3 gols a 2.

En la segona part Vergés en el minut 12 empatava el partit i tot seguit el Palafrugell es tornava aposar per endavant. Definitivament l’encontre es va trencar a favor dels locals amb dos gols en menys d’un minut de Ribot en el minut 17. Un gol per cada conjunt va deixar el 7 a 4 final.

Ara aturada per la Setmana Santa  i a retrobar-nos el 27 davant el Tordera en Les Casernes

C.P. PALAFRUGELL 7 - C.P. VILANOVA  4

Pista .- Pavelló Municipal Palafrugell

C.P. PALAFRUGELL (3,4-) Luzón, Ribot, Garcia, Vives, B. Ramón (cinc inicial) Carles, Martinez, Aldrich, Ruiz

C.P. VILANOVA (2,2) .- Pol ferrer, Vergés Muntané, Garrido, Gual (cinc inicial) Cuevas, Gil

ARBITRES: Srs.De la Hera i Iglesias

GOLS: 1A PART; 0-1 Gual (min 10); 1-1 Ramón (min 15); 2-1 Garcia (min 17); 2-2 Cuevas (min 18), 3-2 Vives (min 23). 2A PART; 3-3 Vergés (min 12); 4-3 Carles (min 12)  5-3 Ribot (min 17 ), 6-3 Ribot (min 17), 6-4 Cuevas (min 21); 7-4 Ribot (min 23)