Equipaments

Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià

Aquests equipaments esportius disposaran d’una porteria combinada i d’una cistella on s’hi podrà jugar a bàsquet, futbol i handbol, envoltat d’una tanca metàl·lica galvanitzada, tot plegat resistent al vandalisme

Redacció Vilafranca del Penedès 07-04-2019 12:10 Lectures 1558
Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià. Ajuntament de Vilafranca

La setmana vinent quedaran enllestits els treballs de construcció de dues pistes poliesportives als barris. En concret aquests equipaments se situen a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada, i a la zona verda del Pla del Diable, al barri de Sant Julià. El primer tindrà una superfície aproximada de 336 m2 i el segon 400 m2.

Aquests equipaments esportius disposaran d’una porteria combinada i d’una cistella on s’hi podrà jugar a bàsquet, futbol i handbol, envoltat d’una tanca metàl·lica galvanitzada, tot plegat resistent al vandalisme.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, destaca que aquests equipaments aporten “valor als barris. Volem fomentar la pràctica esportiva, el joc, l'activitat física i l’estil de vida saludable, tot plegat a l'aire lliure”. Segons la regidora, els espais existents als diferents barris de la vila, la demanda de veïns i veïnes d'espais per al joc de pilota i el bon clima “han estat factors clau perquè des de l’Ajuntament apostem per invertir en aquesta modalitat d’equipaments esportius”.

Aquests equipaments està previst que quedin finalitzats la setmana vinent amb la instal·lació de gespa artificial.

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres