Equipaments

Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià

Aquests equipaments esportius disposaran d’una porteria combinada i d’una cistella on s’hi podrà jugar a bàsquet, futbol i handbol, envoltat d’una tanca metàl·lica galvanitzada, tot plegat resistent al vandalisme

Redacció Vilafranca del Penedès 07-04-2019 12:10 Lectures 2033
Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca construeix pistes poliesportives als barris de la Girada i de Sant Julià. Ajuntament de Vilafranca

La setmana vinent quedaran enllestits els treballs de construcció de dues pistes poliesportives als barris. En concret aquests equipaments se situen a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada, i a la zona verda del Pla del Diable, al barri de Sant Julià. El primer tindrà una superfície aproximada de 336 m2 i el segon 400 m2.

Aquests equipaments esportius disposaran d’una porteria combinada i d’una cistella on s’hi podrà jugar a bàsquet, futbol i handbol, envoltat d’una tanca metàl·lica galvanitzada, tot plegat resistent al vandalisme.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, destaca que aquests equipaments aporten “valor als barris. Volem fomentar la pràctica esportiva, el joc, l'activitat física i l’estil de vida saludable, tot plegat a l'aire lliure”. Segons la regidora, els espais existents als diferents barris de la vila, la demanda de veïns i veïnes d'espais per al joc de pilota i el bon clima “han estat factors clau perquè des de l’Ajuntament apostem per invertir en aquesta modalitat d’equipaments esportius”.

Aquests equipaments està previst que quedin finalitzats la setmana vinent amb la instal·lació de gespa artificial.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres