El Bàsquet Sitges venç i s’assegura la permanència a Copa Catalunya

Imatge d'arxiu del CB Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 23a.

Bàsquet Pia Sabadell 56 - Bàsquet Sitges/Europe Basquetball Academy 68

Els sitgetans necessitaven canviar la dinàmica després de tres derrotes consecutives i la pista del Bàsquet Pia Sabadell no semblava la més idònia ja que els locals només havien perdut quatre partits a casa fins al moment.

Els del Garraf però van sortir a per totes i començaven dominant el partit amb un parcial de 0-7. Després d’una tímida reacció local, el Sitges seguia anant per feina i finalitzava el quart a sis punts, 10-16. El segon període seguia sota domini sitgetà i s’aconseguia un nou màxim avantage de divuit punts, 11-29, sota la direcció d’un esplèndid David Haro. El Bàsquet Sitges treballava en defensa i resolia bé en atac a diferència dels locals que patien per anotar i que aconseguirien vuit dels dotze punts anotats al segon temps des de la línia de tirs lliures. Resultat molt positiu a la mitja part, 22-36.

A diferència d’altres partits el Sitges tornava a la pista decidits a rematar el partit. Parcial de 5-13 de la mà d’un inspirat Jordi Boronat, que situava el 27-49 en el marcador. Temps mort dels locals que veien com se’ls escapava el partit. Els últims cinc minuts del tercer temps van ser els pitjors del Sitges que va deixar de moure la pilota i es va precipitar molt en atac davant de la pressió defensiva del Sabadell que retallava distàncies, 42-53. Els últims deu minuts van ser molt igualats i els sitgetans van saber administrar bé els minuts, jugant llargues possessions de pilota. Final del partit, 56-68.

D’aquesta manera el Bàsquet Sitges no haurà de patir en els últims tres partits, instal·lat en la sisena posició i a dos partits del quart. Després de dues setmanes de descans, el Sitges reprendrà el campionat el diumenge dia 28 a les 19:00 hores a la pista de l’UE Sant Cugat Negre.

Oriol 2, Haro 11, Jordi, Elies 14, Mauro 5, Marcus 10, Josep, Boronat 20, Nacho 4 i Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  10-16    12-20     20-17    14-15