Fregant l’excel·lent

Dos gols de Jaume Jordi, un de Isaac Ximénez i Javi Aroca donen la novena victòria al Municipal d’Aiguadolç

Plantilla de l'UE Sitges 2018/19. Eix

UE Sitges 4 – UD Montserrat Igualada 0

L’UE Sitges li feia un quatre a un Montserrat Igualada de trajectòria irregular. El cert és que els sitgetans van completar un dels millors partits de la temporada, poc van  patir en defensa deixant la porteria a zero, van generar bon joc i van poder aconseguir fins i tot una victòria més amplia. L’equip de Victor Doñate que ja van merèixer un millor resultat a Moja s’han proposat com el gran objectiu a manca de sis jornades per la fi, quedar el més alt possible a la classificació en una temporada que ha estat molt complicada per l’equip.

El partit

Una de les novetats en l’onze sitgetà va ser la presencia al mig del camp d’un Jaume Jordi que amb prou feines ha pogut tenir participació aquesta temporada. El cert és que la seva aportació així com la de Cardiel van ser uns dels motius per entendre el bon joc de l’equip. A més, el migcampista fou l’encarregat d’obrir el marcador al minut 21 amb un xut des de fora l’àrea que es convertia en el 1-0. Només quatre minuts més tard, al 25, una bona acció ofensiva per la banda esquerra de l’atac sitgetà entre Isaac Ximénez i Marc Navarro s’encarregava de culminar-la en el 2-0 el mateix Jaume Jordi.

A la represa el Sitges va seguir amb el seu domini davant un Montserrat Igualada que no donava senyals de vida en atac. Al minut 56 Albert Durango després d’una gran passada d’Isaac Ximénez, errava a porta buida al minut 77, però Isaac Ximénez en un xut llunyà que sorprenia al porter visitant feia el 3-0. El definitiu 4-0 arribava a poc de finalitzar el matx. Així al minut 84 un xut creuat de Javi Aroca acabava amb la pilota al fons de la porteria. Una bona victòria en un bon partit que compta amb la col·laboració de jugadors del segon equip com Albert Durango, Bruno Pijnenburg, Javi Aroca i el juvenil Raul Berneda.

UE Sitges: Javi Dorado, Raul Berneda, (Alex Pérez 65) Bruno (Jorge Ayala 65) Álvaro Cardiel, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Isaac Ximénez, Edgard Fontiveros, Javi Marin, (Albert Durango 24) Marc Navarro, (Javi Aroca 74) i Jaume Jordi.

El Sitges viatja aquest diumenge al camp d’un Sant Pere de Riudebitlles sisè a la taula amb 45 punts els mateixos que l’equip sitgetà, dels 28 partits disputats han guanyat 13, empatant 6 i perdent 9, amb 77 gols marcats i 71 encaixats, a la jornada 12 els dos equips van empatar a 3 al municipal d’Aiguadolç, l’hora d’inici les 12 hores.