Tercera derrota consecutiva

Esquitx Sant Sadurní 62 - CNB Vilanova 56

Horari estrany, divendres 20,30h amb un pavelló ple a vessar, un rival que es jugava el descens i potser la pitjor dinàmica dels vilanovins de la temporada.

Sortida amb Javi, Alex, Dídac, Miki i Collados. Els locals surten com motos i els de Vilanova reben els primers cops del partit, el parcial és demolidor als cinc minuts inicials (15-4), però els del Garraf tiren de paciència en atac i augmenten la intensitat defensiva per seguir dins el partit al final del primer quart (19-16).

Al segon quart les coses milloren, primer cop parat, els vilanovins comencen a ser ells mateixos tot i la gran pèrdua de pilotes i el poc control del rebot defensiu. Un Burcet concentrat en jugar a bàsquet dóna aire als visitants. Victòria parcial a la mitja part, que podria ser més amplia si el percentatge de tirs lliures no fos horrorós (28-30).

Espenta inicial al tercer quart amb un parcial de 0-5 que no és més que un miratge, de nou els locals premen l'accelerador i tornen a igualar el matx. La moral del sènior vilanoví es troba en un punt molt feble després de les dues darreres derrotes, i cada cistella del rival semblen deu. Final de quart 46-44, de nou últim quart ajustat.

Resum del darrer quart: joc correcte dels vilanovins, poc encert, moral pels terres. Bon joc local, encert elevat, moral pels núvols. Conseqüència: tercera derrota consecutiva del Nou Bàsquet, 62-56, derrota merescuda. Descans necessari de dues setmanes per l'equip que ha de remuntar psicològicament, per tal d'acabar la temporada com mereix. Seguim

‘Pleno’ de victòries en els derbis d’aquesta temporada pel femení del CNB Vilanova (6 de 6)

Tercera victòria consecutiva i la que fa 14 de la temporada, ara contra les veïnes del C.B. Cubelles.

Bon inici amb un parcial de 0-8 (amb triples consecutius de Tània i Natàlia) que demostrava les idees clares de les vilanovines. Bona defensa durant tot el quart, on vam aconseguir deixar les rivals en 7 punts. La diferència hauria estat superior si no haguéssim errat 7 dels 10 tirs lliures que vam tenir ocasió de llançar.

El segon quart va ser per les cubellenques, que van pujar la intensitat i van guanyar el quart, destacant la jugadora número 13 que va fer 7 punts del 14 que va aconseguir a final del partit, sent la màxima anotadora de l'encontre.

Al descans es va insistir a fer de nou una bona sortida de quart per intentar sentenciar el partit. Dit i fet. Parcial de 0-16 per les AKO, que no van deixar anotar cap cistella a les rivals fins al minut 9. Això sí, tres triples consecutius de les jugadores del Cubelles, van reduir l'avantatge i va fer-les animar de cara al darrer període.

Inici de l'últim quart amb 2 triples més de les locals, que seguien amb la mateixa tònica, fins a col·locar-se en un 39-50 quan faltaven 5 minuts. Després les grogues ens vam posar a defensar de nou i vam fer un parcial de 0-8 definitiu, finalitzat amb un triple de Clara per tancar el partit.

Destacar el retorn a les pistes de l'Èlia, després d'un mes d'absència, que va donar una bona ajuda amb 9 punts.

Pròxim partit, ara ja fins al dissabte 27 d'abril a les 19:30h a casa de les cuers del grup, el AE MVP Cervelló. A per la quinzena victòria de la temporada i amb l'objectiu final d'assegurar-nos la quarta posició de la classificació.

Jugadores: Yoyi, Tània., Natàlia, Eli, i Noemi (5 inicial) - Noèlia, Raquel, Èlia i Júlia P.

Parcials: 07-15 / 13-11 (20-26) // 09-18 (29-44) / 10-14 (39-58)