El Vendrell perd 3 a 5 amb el Noia

CE Vendrell - CE Noia Freixenet. Eix

El derbi del Penedès de la jornada 25 de l'OK Lliga va finalitzar amb un 3 a 5 favorable al Noia. Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa a 3 punts de la permanència.

La primera part va finalitzar amb igualtat al marcador. El Vendrell es va avançar en dues ocasions amb gols d'Emanuel Necchi, al minut 8, i de Gerard Miquel, al minut 18. Però el Noia no va deixar escapar mai el Vendrell i empatava als minuts 13 i 19 amb gols de Sergi Llorca. L'acumulació de faltes va condicionar la segona part, però la manca d'encert en bola aturada va penalitzar el Vendrell. En canvi, gràcies a l'encert de Sergi Llorca, el Noia va aprofitar l'ocasió de falta directa, per acumulació de deu faltes del Vendrell, per avançar-se per primera vegada en el marcador. Els de Sant Sadurní van agafar distància amb gols d'Humberto Mendes, al minut 34, i de Sergi Aragonès, al minut 39. Amb el suport de l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, fins al final, el Vendrell va intentar posar-se una altra vegada al partit mirant de retallar aquest avantatge dels visitants, però Pablo Nàjera, al minut 44, no va marcar en la falta directa per acumulació de 15 faltes del Noia i només hi va haver temps perquè, al minut 47, Gerard Miquel fes el definitiu 3 a 5.

El proper divendres 26 d'abril, a les 21:30 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Girona, un rival directe en la lluita per a la permanència. Per a aquest partit s'està organitzant el desplaçament d'afició amb autocar per tal de donar suport a l'equip i ajudar-lo a aconseguir la victòria. La sortida de l'autocar està prevista a les 19 h, a la carretera de Santa Oliva, a l'altura de la Policlínica Comarcal del Vendrell. Per reserva de places s'ha d'enviar un missatge al correu electrònic premsa@hoqueivendrell.com. El preu del viatge és de 5 euros i es pagarà al moment de pujar a l'autocar. En breu, s'informarà sobre el preu de les entrades.

CE VENDRELL (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CE NOIA FREIXENET (5): Xús Fernández (p), Aleix Esteller, Humberto Mendes, Sergi Aragonès, i Edu Fernández - cinc inicial – Xavi Costa, Sergi Llorca, Roger Montserrat, Marc Grau i Martí Zapater (p).

Gols: 1-0 (8') Emanuel Necchi; 1-1 (13') Sergi Llorca; 2-1 (18') Gerard Miquel; 2-2 (19') Sergi Llorca; 2-3 (28') Sergi Llorca, de falta directa; 2-4 (34') Humberto Mendes; 2-5 (39') Sergi Aragonès, i 3-5 (47') Gerard Miquel.

Àrbitres: Alberto López i Álvaro de la Hera.

Targetes: blaves a Emanuel Necchi i a Aleix Esteller (35').

Faltes: CE Vendrell: 17 / CE Noia Freixenet: 17